Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

"Не памтим када сам се одморила" : ГЛУМИЦА проговорила о поремећају који има

Џенифер Енистон поделила је са светом своје проблеме, а они се тичу хроничне исцрпљености од које константно пати ова глумица

1650289628_profimedia-0493667049.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Свет је обишло више снимака на којима Џенифер Енистон описује свој проблем од кога пати већ дуги низ година.

- Легла бих у 8 сати увече, али ма колико била уморна никада не бих успевала да заспим. Тако када бих следећи пут погледала на сат, било би 10, поноћ, па 3 ујутру, и тако док ми не би остало свега сат времена до буђења. На сету бих увек била исцрпљена и уморна, увек хронично неиспавана, једноставно осећам увек како сам преморена. И поред свега тога, сан ми ни наредних ноћи не би долазио на очи - започела је своју причу глумица.

Пхото: Профимедиа

- Знам да су за нормално функционисање током дана пожељне 3 ствари, а то су здрава исхрана, вежбање и довољна количина сна. Али, ко још налази времена у једном дану за све то - запитала се ова глумица, која је тек сада схватила колико је заправо њен проблем озбиљан.

- Временом сам створила страшну анксиозност на саму помисао спавања. Лакше ми је да не размишљам о томе, или да не размишљам уопште, ако је то могуће. Недостатак сна током година одразио се и на моју дневну рутину, не само психички, већ и психички ми је лоше. Уколико ме видите на сету да дижем своје обрве, то је јер упадам у своју зен фазу сна, време је да се позабавим својим здрављем - истакла је Џенифер.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

Ова 53-годишња глумица деценијама пати од проблема са спавањем и признала је за Пипл да се често брине да неће моћи да заспи, што изазива стрес ноћу. Џенифер је за стране медије једном приликом изјавила  -У животу немамо времена за све-.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas