· · Komentari: 0
poznati

"Ne pamtim kada sam se odmorila" : GLUMICA progovorila o poremećaju koji ima

Dženifer Eniston podelila je sa svetom svoje probleme, a oni se tiču hronične iscrpljenosti od koje konstantno pati ova glumica

1650289628_profimedia-0493667049.jpg
Photo: Profimedia

Svet je obišlo više snimaka na kojima Dženifer Eniston opisuje svoj problem od koga pati već dugi niz godina.

- Legla bih u 8 sati uveče, ali ma koliko bila umorna nikada ne bih uspevala da zaspim. Tako kada bih sledeći put pogledala na sat, bilo bi 10, ponoć, pa 3 ujutru, i tako dok mi ne bi ostalo svega sat vremena do buđenja. Na setu bih uvek bila iscrpljena i umorna, uvek hronično neispavana, jednostavno osećam uvek kako sam premorena. I pored svega toga, san mi ni narednih noći ne bi dolazio na oči - započela je svoju priču glumica.

Photo: Profimedia

- Znam da su za normalno funkcionisanje tokom dana poželjne 3 stvari, a to su zdrava ishrana, vežbanje i dovoljna količina sna. Ali, ko još nalazi vremena u jednom danu za sve to - zapitala se ova glumica, koja je tek sada shvatila koliko je zapravo njen problem ozbiljan.

- Vremenom sam stvorila strašnu anksioznost na samu pomisao spavanja. Lakše mi je da ne razmišljam o tome, ili da ne razmišljam uopšte, ako je to moguće. Nedostatak sna tokom godina odrazio se i na moju dnevnu rutinu, ne samo psihički, već i psihički mi je loše. Ukoliko me vidite na setu da dižem svoje obrve, to je jer upadam u svoju zen fazu sna, vreme je da se pozabavim svojim zdravljem - istakla je Dženifer.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

Ova 53-godišnja glumica decenijama pati od problema sa spavanjem i priznala je za Pipl da se često brine da neće moći da zaspi, što izaziva stres noću. Dženifer je za strane medije jednom prilikom izjavila  -U životu nemamo vremena za sve-.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.