Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Није ми честитао, а могао би": Милица Павловић потпуно искрено о прекиду сарадње са Албином - "Ја сам му помогла, да нисмо снимили дует ретко ко је знао за њега"

Певачица је без длаке на језику прокоментарисала однос са Албином

1687938414_milica_pavlovic_20062023_0047.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Милица Павловић ради пуном паром, те је за годину дана избацила чак два албума. Ниже хитове, а спрема се и за велики солистички концерт у децембру.

Пре годину дана избацила је песму "Шећеру" коју је снимила са Стјепаном Јелицом, познатијим као Албино. Песма је постала велики хит и прикупила чак 32 милиона прегледа.

Међутим, некадашњи сарадник није јој честитао објављивање новог албума "Лав":

- Није ми честитао, а могао би! Сви знамо колико је тешко направити албум. Треба оправдати очекивања публике. Обрадовало би ме да ми честита! Ја, ево, њему честитам на свему што ради, све је то мени симпатично. Драго ми је да сам препознала његов таленат, ту песму сам могла да купим и отпевам сама. Хтела сам да скренем пажњу јавности на њега, он је преталентован. Ретко ко је познавао тад његов рад, хтела сам да му помогнем. Ја се надам да сам му помогла. Данас сигурно многи не би снимали дуете са њим да нису чули песму "Шећеру" - била је потпуно искрена певачица.

Дотакла се и музичког фестивала који је недавно одржан у престоници, на ком су одређени људи из публике гађали извођаче. Милица је стала у заштиту колега и оштро осудила недолично понашање:

- Видела сам за гађање певача на фестивалу. Дно дна, неваспитање, срамота! Наша земља је богата предивном децом, то су људи који долазе и на моје наступе. Ми овде причамо о појединцима који мисле да је то ин, нешто што је потребно да постоји на друштвеним мрежама, ја сам ужаснута! Кад сам видела шта су урадили Војажу, Бресквици, страшно... Да је прошао и молер том сценом, нико није заслужио да га него гађа. Замислите да је неком избијено око, тад би тек рекли да је то такастрофа. Треба да постоји казна! Да им више никад не падне на памет да то ураде. Једном су погодили девојку у првом реду на мом наступу, можда је и мени та флаша била намењена, али су њу погодили, трг је неки био у питању. Одржала сам тад говор свима, то је страшно - додала је за "Блиц".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas