· · Коментари: 0

"Никада не бих била са дечком који свакој девојци оставља коментаре испод слика": Сања Вучић искрено о томе шта очекује од мушкрца

Сања је истакла да мања доза љубоморе може бити симпатична

1679235809_sanja_vucic_04022023_0006.JPG
Фото: АТА имагес

Певачица Сања Вучић важи за једну од најтрактивнијих певачица. Важи за особу без длаке на језику, али је одлучила да мање открива о свом приватном животу. Главни разлог за то јесу непријатна искуства које је доживела због тога.

Сматра да је одређена доза љуноморе у вези симпатична, али да то не би смело да пређе границу:

"Доза љубоморе може да буде симпатична, али љубомора не значи нужно љубав. Сматрам да је и несигурност један од фактора, због тога партнера може ограничава у одређеним активностима", започела је Сања причу у једној емисији, па додала да је у вези питома:

"Када сам у вези, ја сам питома. Нисам никада имала сусрета са ненормалном љубомором, никада нисам имала искустава ни са агресијом. Што се тиче тих шифри телефона и друштвених мрежа, мислим да приватност треба да се сачува. Мислим да то није фер. Поверење мора да постоји између партнера нарочито сада у овој ери када се све прати и гледа".

Како каже, друштвене мреже донеле су нову врсту проблема:

"Сада су реални проблеми ко коме лајкује слику и ко шта прати. Можда сам и ја једна од тих. Никада не бих била са дечком који свакој девојци оставља коментаре или лајкове испод слика на Инстаграму. Мој момак јесте привлачан али нисам приметила неке непремирене ствари, не желим да се узнемирим па да копам и тражим, да правим раздор између нас двоје. Све док он мени не да повода, све је у реду", закључила је певачица.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ