· · Komentari: 0

"Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ispod slika": Sanja Vučić iskreno o tome šta očekuje od muškrca

Sanja je istakla da manja doza ljubomore može biti simpatična

1679235809_sanja_vucic_04022023_0006.JPG
Foto: ATA images

Pevačica Sanja Vučić važi za jednu od najtraktivnijih pevačica. Važi za osobu bez dlake na jeziku, ali je odlučila da manje otkriva o svom privatnom životu. Glavni razlog za to jesu neprijatna iskustva koje je doživela zbog toga.

Smatra da je određena doza ljunomore u vezi simpatična, ali da to ne bi smelo da pređe granicu:

"Doza ljubomore može da bude simpatična, ali ljubomora ne znači nužno ljubav. Smatram da je i nesigurnost jedan od faktora, zbog toga partnera može ograničava u određenim aktivnostima", započela je Sanja priču u jednoj emisiji, pa dodala da je u vezi pitoma:

"Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda".

Kako kaže, društvene mreže donele su novu vrstu problema:

"Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih. Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu", zaključila je pevačica.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU