Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Никол Кидман дели ТРАГИЧНЕ ДЕТАЉЕ о свом браку са Томом Крузом! Његова посвећеност секти утицала је на све његове бракове

Добитница Оскара Никол Кидман уживала је у прилично просперитетној каријери последњих година. Али њен живот није увек био лак

1651498025_kidman.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ Тхе Тонигхт Схоw Старринг Јиммy Фаллон
Oglas

Њене прве године биле су обележене свађама након што се удала за суперзвезду Тома Круза 1990. Иако су били миљеници таблоида, иза затворених врата, њихов брак је био прожет проблемима.

Прочитајте још: Констракта одржала ПРВУ ПРОБУ у Торину: Ево како то описује званичан налог Евровизије (ФОТО)

Проблеми су достигли врхунац 2001. године, а Кидман и Круз су одлучили да се разведу. Од тада, глумица је ћутала о годинама које је провела у браку са звездом Топ Гана. Међутим, сада је изашла са болном истином о њиховој вези и тешкоћама које је претрпела током свог деценијског брака. Иако је Кидман сада познато име, није увек било тако. Почела је изводећи различите мале, споредне улоге у филмовима и позоришним представама, као и у разним аустралијским телевизијским серијама, као што је Вијетнам 1987.

Међутим, њен велики међународни пробој дошао је 1990-их, када је добила улогу младе докторке која се заљубљује у возача НАСЦАР-а. Ту су се први пут срели она и Том Круз.

„Круз ме је у суштини оборио с ногу“, рекла је Кидман касније у интервјуу за Венити Фер 2002. године. „Заљубила сам се лудо, страсно. И као што се дешава када се заљубиш, цео мој план у смислу онога што сам желела за свој живот сам заборавила"

Круз и Кидман су се венчали исте године када су Дани грома изашли у биоскопима. Они су одмах постали омиљени пар моћи у медијима. Јавност се није могла заситити њихове везе, а таблоиди су их ватрено пратили, истражујући тада прилично непознату Кидман. Њена каријера је такође почела да расте у овом периоду, док је њен професионални живот био на врхунцу свих времена, њен лични живот није био ни приближно тако ружичаст.

Од самог почетка њихове везе, Круз и Кидман су се суочили са неким препрекама. Почетком 1990., звезда Топ Гуна почела је да похађа Сајентолошку цркву, са својом првом супругом Мими Роџерс. Глумац је постао побожни члан, и као такав, очекивало се да и његови партнери буду чланови. Након што је почела да излази са Крузом, Кидман је почела редовно да посећује цркву и почела да се обучава да постане сајентолог као и њен муж.

Према неким инсајдерским изворима, Кидман је била високо рангирана у организацији, више него што је већина чланова икада достигла. Поглавар цркве Дејвид Мискевиџ је наводно био веома импресиониран Кидман и охрабрио је њену везу са тада 28-годишњим глумцем. Чак је био и кум на њиховом венчању 1990. године. Али Мискевиџ је изгубио ентузијазам за Кидман чим се пар венчао. Круз је почео да занемарује своје дужности у цркви. Поврх тога, и сама Кидман је почела да сумња у њену умешаност у организацију. Пошто је њен отац био школовани психолог, она се противила црквеном учењу да су психолози „опресивни људи“ који могу да нашкоде организацији.

Мискевиџ није био срећан због њених сумњи и наводно је започео кампању развода пара. Наводно је подстакао Крузову параноју да је Никол открила њихове брачне проблеме члановима који нису део цркве и организације. Такође је покушао да окрене њихово двоје деце против мајке, како би Круз могао да добије пуно старатељство. Његови напори су уродили плодом, а након што су се Кидман и Круз развели, њена деца су се удаљила од мајке. Бивши члан цркве и заговорник анти-сцијентолога Леа Ремини изјавила је да јој је девојка, када је питала Кидманову ћерку Изабелу да ли је недавно видела мајку, рекла: „Не ако имам избора."

Осим верских проблема, Кидман и Круз имали су и личне проблеме. Кидман је одмах после венчања желела да има децу са Крузом. „Од тренутка када смо се Том и ја венчали, желела сам да имам бебе“, открила је Кидман за часопис Мари Клер 2007. „И рано смо изгубили бебу, тако да је то заиста било веома трауматично.“ Њена прва трудноћа била је ванматерична. Пошто пар није желео да ризикује да покуша поново, одлучили су да усвоје. „Моја мајка има усвојену сестру, тако да је то био део наше породице и знала сам да ће се то вероватно одиграти негде у мојој. Нисам мислила да ће се то догодити тако рано, али јесте“, рекла је Кидман у интервјуу за Ванити Фаир 2007.

Године 1993. пар је у породицу примио своје прво дете, Изабелу. Син, Конор ће уследити 1995. године, употпуњујући савршену холивудску породицу. Кидман је наводно била одушевљена када је усвојила своју децу. Ово блаженство се изненада завршило 2001. године када је портпарол пара најавио њихово раздвајање. Јавност је била шокирана јер се чинило да брак иде тако добро. Кидман је одбила да детаљно говори о разлозима растанка, остављајући јавност да спекулише о њиховом раскиду.

Пошто су били миљеници медија, вест о њиховом разводу проширила се муњевито. Ниједна страна није желела да говори о томе детаљно, те су медијске спекулације биле на врхунцу свих времена. Један извор је тврдио да су се разишли јер је глумица желела да живи у својој родној Аустралији, док је Круз инсистирао да остане у САД. Други су тврдили да је то зато што је Кидман одбила да у потпуности прихвати сајентологију. Чинило се да је прави разлог разлаза проблем плодности пара. У једном интервјуу Кидман је открила колико је њена ванматернична трудноћа лоше утицала на њу. „Познајем чежњу. То је огромна, болна чежња", рекла је она. „И губитак! О губитку побачаја се не говори довољно. То је огромна туга за одређене жене."

Коначни ударац је уследио када је црква натерала своју усвојену децу да се дистанцирају од ње. Штавише, Крузов брак са Кејти Холмс довео је до тога да глумац добије сопствено биолошко дете, нешто што он и Никол никада нису имали. Нажалост, ни Крузов трећи брак није потрајао, јер су се он и Холмс развели 2012. Гласине о умешаности цркве у њихов разлаз поново су се прошириле. Данас његова ћерка живи са мајком, а своју ћерку није видео више од 10 година због привржености према сајнтолошкој цркви. 

Било како било, Никол Кидман се, може се рећи, потпуно опоравила јер је њена каријера касније доживела врхунац. Године 2006. удала се за кантри певача са Новог Зеланда Кита Урбана. Чини се да пар има прилично успешну везу. Једва две године након удаје, Кидман је родила две девојчице. Прва ћерка Сандеј Роуз Кидман Урбан рођена је 2008. Друга, Фејт Маргарет Кидман Роуз, рођена је 2010. преко сурогат мајке. Што се тиче усвојене деце коју има са Крузом, Кидман је изразила своју безусловну љубав према њима. Иако се обоје деце, сада већ одраслих, не друже са мајком, глумица и даље тврди да ће увек бити ту за њих.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas