Oglas
· · Komentari: 0

Nikol Kidman deli TRAGIČNE DETALJE o svom braku sa Tomom Kruzom! NJegova posvećenost sekti uticala je na sve njegove brakove

Dobitnica Oskara Nikol Kidman uživala je u prilično prosperitetnoj karijeri poslednjih godina. Ali njen život nije uvek bio lak

1651498025_kidman.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Oglas

NJene prve godine bile su obeležene svađama nakon što se udala za superzvezdu Toma Kruza 1990. Iako su bili miljenici tabloida, iza zatvorenih vrata, njihov brak je bio prožet problemima.

Pročitajte još: Konstrakta održala PRVU PROBU u Torinu: Evo kako to opisuje zvaničan nalog Evrovizije (FOTO)

Problemi su dostigli vrhunac 2001. godine, a Kidman i Kruz su odlučili da se razvedu. Od tada, glumica je ćutala o godinama koje je provela u braku sa zvezdom Top Gana. Međutim, sada je izašla sa bolnom istinom o njihovoj vezi i teškoćama koje je pretrpela tokom svog decenijskog braka. Iako je Kidman sada poznato ime, nije uvek bilo tako. Počela je izvodeći različite male, sporedne uloge u filmovima i pozorišnim predstavama, kao i u raznim australijskim televizijskim serijama, kao što je Vijetnam 1987.

Međutim, njen veliki međunarodni proboj došao je 1990-ih, kada je dobila ulogu mlade doktorke koja se zaljubljuje u vozača NASCAR-a. Tu su se prvi put sreli ona i Tom Kruz.

„Kruz me je u suštini oborio s nogu“, rekla je Kidman kasnije u intervjuu za Veniti Fer 2002. godine. „Zaljubila sam se ludo, strasno. I kao što se dešava kada se zaljubiš, ceo moj plan u smislu onoga što sam želela za svoj život sam zaboravila"

Kruz i Kidman su se venčali iste godine kada su Dani groma izašli u bioskopima. Oni su odmah postali omiljeni par moći u medijima. Javnost se nije mogla zasititi njihove veze, a tabloidi su ih vatreno pratili, istražujući tada prilično nepoznatu Kidman. NJena karijera je takođe počela da raste u ovom periodu, dok je njen profesionalni život bio na vrhuncu svih vremena, njen lični život nije bio ni približno tako ružičast.

Od samog početka njihove veze, Kruz i Kidman su se suočili sa nekim preprekama. Početkom 1990., zvezda Top Guna počela je da pohađa Sajentološku crkvu, sa svojom prvom suprugom Mimi Rodžers. Glumac je postao pobožni član, i kao takav, očekivalo se da i njegovi partneri budu članovi. Nakon što je počela da izlazi sa Kruzom, Kidman je počela redovno da posećuje crkvu i počela da se obučava da postane sajentolog kao i njen muž.

Prema nekim insajderskim izvorima, Kidman je bila visoko rangirana u organizaciji, više nego što je većina članova ikada dostigla. Poglavar crkve Dejvid Miskevidž je navodno bio veoma impresioniran Kidman i ohrabrio je njenu vezu sa tada 28-godišnjim glumcem. Čak je bio i kum na njihovom venčanju 1990. godine. Ali Miskevidž je izgubio entuzijazam za Kidman čim se par venčao. Kruz je počeo da zanemaruje svoje dužnosti u crkvi. Povrh toga, i sama Kidman je počela da sumnja u njenu umešanost u organizaciju. Pošto je njen otac bio školovani psiholog, ona se protivila crkvenom učenju da su psiholozi „opresivni ljudi“ koji mogu da naškode organizaciji.

Miskevidž nije bio srećan zbog njenih sumnji i navodno je započeo kampanju razvoda para. Navodno je podstakao Kruzovu paranoju da je Nikol otkrila njihove bračne probleme članovima koji nisu deo crkve i organizacije. Takođe je pokušao da okrene njihovo dvoje dece protiv majke, kako bi Kruz mogao da dobije puno starateljstvo. NJegovi napori su urodili plodom, a nakon što su se Kidman i Kruz razveli, njena deca su se udaljila od majke. Bivši član crkve i zagovornik anti-scijentologa Lea Remini izjavila je da joj je devojka, kada je pitala Kidmanovu ćerku Izabelu da li je nedavno videla majku, rekla: „Ne ako imam izbora."

Osim verskih problema, Kidman i Kruz imali su i lične probleme. Kidman je odmah posle venčanja želela da ima decu sa Kruzom. „Od trenutka kada smo se Tom i ja venčali, želela sam da imam bebe“, otkrila je Kidman za časopis Mari Kler 2007. „I rano smo izgubili bebu, tako da je to zaista bilo veoma traumatično.“ NJena prva trudnoća bila je vanmaterična. Pošto par nije želeo da rizikuje da pokuša ponovo, odlučili su da usvoje. „Moja majka ima usvojenu sestru, tako da je to bio deo naše porodice i znala sam da će se to verovatno odigrati negde u mojoj. Nisam mislila da će se to dogoditi tako rano, ali jeste“, rekla je Kidman u intervjuu za Vaniti Fair 2007.

Godine 1993. par je u porodicu primio svoje prvo dete, Izabelu. Sin, Konor će uslediti 1995. godine, upotpunjujući savršenu holivudsku porodicu. Kidman je navodno bila oduševljena kada je usvojila svoju decu. Ovo blaženstvo se iznenada završilo 2001. godine kada je portparol para najavio njihovo razdvajanje. Javnost je bila šokirana jer se činilo da brak ide tako dobro. Kidman je odbila da detaljno govori o razlozima rastanka, ostavljajući javnost da spekuliše o njihovom raskidu.

Pošto su bili miljenici medija, vest o njihovom razvodu proširila se munjevito. Nijedna strana nije želela da govori o tome detaljno, te su medijske spekulacije bile na vrhuncu svih vremena. Jedan izvor je tvrdio da su se razišli jer je glumica želela da živi u svojoj rodnoj Australiji, dok je Kruz insistirao da ostane u SAD. Drugi su tvrdili da je to zato što je Kidman odbila da u potpunosti prihvati sajentologiju. Činilo se da je pravi razlog razlaza problem plodnosti para. U jednom intervjuu Kidman je otkrila koliko je njena vanmaternična trudnoća loše uticala na nju. „Poznajem čežnju. To je ogromna, bolna čežnja", rekla je ona. „I gubitak! O gubitku pobačaja se ne govori dovoljno. To je ogromna tuga za određene žene."

Konačni udarac je usledio kada je crkva naterala svoju usvojenu decu da se distanciraju od nje. Štaviše, Kruzov brak sa Kejti Holms doveo je do toga da glumac dobije sopstveno biološko dete, nešto što on i Nikol nikada nisu imali. Nažalost, ni Kruzov treći brak nije potrajao, jer su se on i Holms razveli 2012. Glasine o umešanosti crkve u njihov razlaz ponovo su se proširile. Danas njegova ćerka živi sa majkom, a svoju ćerku nije video više od 10 godina zbog privrženosti prema sajntološkoj crkvi. 

Bilo kako bilo, Nikol Kidman se, može se reći, potpuno oporavila jer je njena karijera kasnije doživela vrhunac. Godine 2006. udala se za kantri pevača sa Novog Zelanda Kita Urbana. Čini se da par ima prilično uspešnu vezu. Jedva dve godine nakon udaje, Kidman je rodila dve devojčice. Prva ćerka Sandej Rouz Kidman Urban rođena je 2008. Druga, Fejt Margaret Kidman Rouz, rođena je 2010. preko surogat majke. Što se tiče usvojene dece koju ima sa Kruzom, Kidman je izrazila svoju bezuslovnu ljubav prema njima. Iako se oboje dece, sada već odraslih, ne druže sa majkom, glumica i dalje tvrdi da će uvek biti tu za njih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas