Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Николина Пишек се први пут јавно обратила након смрти супруга Видоја Ристовића

Манекнка се први пут обратила у јавности

1652862970_vidoje.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен
Oglas

Многи су спекулисали да Пишекова није у добрим односима са свекром, а уз то је све и изненадила када се после сахране, када је Миша напустио Ново гробље, вратила на Видојев гроб.

Прочитајте још: Лекари су му се за живот борили ПЕТ дана: Откривено од чега је преминуо Игор Старовић, певач групе "Дивљи кестен"

Дан након сахране она се огласила и кратко изјавила:

- Најболније од свега ми је што је Уна изгубила оца, а ја особу с којом сам планирала да проведем живот. Све остало ми је сада - апсолутно небитно - поручила је.

Она је уочи дана када је њен муж био сахрањен, на Инстаграму оставила неколико реченица посвете вољеном Видоју уз омиљене фотографије њихове мале породице:

- Оваквог те се желимо сећати. Насмејаног, ведрог, у бојама, под сунцем. Са свима нама. Само да је оваквих тренутака било више... Да нисмо јурили за још једном обавезом, за још неком прили- ком, чекали да се још нешто посложи да бисмо могли сви на окупу бити овако срећни. Неки сусрети никада се не дочекају. Али и овако сам богата, и сви ми заједно, богата због свих непроцењивих тренутака с тобом који би могли испунити и три живота. И хвала ти на сваком од њих. Опрости ми и хвала ти на свакој тузи – и оне су нас градиле. Хвала на љубави. Хвала на Уни. Живећеш у свакоме од нас док дишемо. И гледаћемо те у твојој Уни и твојој Матеи, и знати да смо с тобом док оне расту теби на понос. Наш си. Путуј и не брини – речи су Пишекове које сламају срце.

Прочитајте још: "Игоре, много ми је жао": Драгана Катић се опростила од певача, а једну ствар многи нису знали

Подсетимо, њихова љубавна прича почела је 2013, ускоро би им било десет година љубави. Верили су се после шест месеци везе, а датум упознавања обоје су истетовирали на унутрашњој страни руке римским бројевима. Видоје је Николину део срца запросио уз невероватно вредан и леп прстен, а и током везе јој је стално поклањао вредне знакове пажње.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas