Oglas
· · Komentari: 0

Nikolina Pišek se prvi put javno obratila nakon smrti supruga Vidoja Ristovića

Maneknka se prvi put obratila u javnosti

1652862970_vidoje.jpg
Foto: Instagram prinscreen
Oglas

Mnogi su spekulisali da Pišekova nije u dobrim odnosima sa svekrom, a uz to je sve i iznenadila kada se posle sahrane, kada je Miša napustio Novo groblje, vratila na Vidojev grob.

Pročitajte još: Lekari su mu se za život borili PET dana: Otkriveno od čega je preminuo Igor Starović, pevač grupe "Divlji kesten"

Dan nakon sahrane ona se oglasila i kratko izjavila:

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada - apsolutno nebitno - poručila je.

Ona je uoči dana kada je njen muž bio sahranjen, na Instagramu ostavila nekoliko rečenica posvete voljenom Vidoju uz omiljene fotografije njihove male porodice:

- Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovakvih trenutaka bilo više... Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prili- kom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata, i svi mi zajedno, bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini – reči su Pišekove koje slamaju srce.

Pročitajte još: "Igore, mnogo mi je žao": Dragana Katić se oprostila od pevača, a jednu stvar mnogi nisu znali

Podsetimo, njihova ljubavna priča počela je 2013, uskoro bi im bilo deset godina ljubavi. Verili su se posle šest meseci veze, a datum upoznavanja oboje su istetovirali na unutrašnjoj strani ruke rimskim brojevima. Vidoje je Nikolinu deo srca zaprosio uz neverovatno vredan i lep prsten, a i tokom veze joj je stalno poklanjao vredne znakove pažnje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas