Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Нини Сеничар премунла мајка: Манкенка се емотивном поруком опростила и замолила жене само једно (ФОТО)

Нина Сеничар изгубила је маму пре седам дана

1630048073_nina-senicar.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ нинасеницар
Oglas

Позната манекенка, свој приватан живот крије од очију јавности, али ипак овај момемнат одлучила је да подели путем друштвене мреже Инстаграм.

Прочитајте још: "Лакше оставила МУЖА од ЦИГАРА": Одговор Наташе Беквалац на опаску једног момка је УРНЕБЕСАН (ФОТО)

Нини је пре недељу дана мајка преминула од рака грлића материце, након само седам месеци борбе, а сада је на Инстаграму описала поједине детаље борбе и замолила све жене да ураде једну ствар,

Емотивном поруком се опростила од мајке

- Прошле недеље, после велике седмомесечне борбе преминула је моја мама. Моја Славица лавица. Борила се као сто је и живела, са достојанством и храброшћу. Рак је једну наизглед савршено здраву жену од 61 године однео за свега неколико месеци. Решила сам да ово поделим са вама само из једног разлога. Узмите вашу маму/баку/тетку/комшиницу/другарицу за руку и одведите је на преглед материце и груди. Једна у пет жена добије тумор на материци једна у три тумор на грудима. Тумор може да расте годинама без икаквих симптома а када крену симптоми може бити превише касно - написала је Нина и додала:

 

- Уколико овим "спасем" једну жену за мене ће смрт особе коју волим највише на свету можда имати мало више смисла. Почивај у миру мамице, недостајаћеш нам заувек. Волим те! - закључила је водитељка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas