Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Nini Seničar premunla majka: Mankenka se emotivnom porukom oprostila i zamolila žene samo jedno (FOTO)

Nina Seničar izgubila je mamu pre sedam dana

1630048073_nina-senicar.jpg
Foto: Instagram printscreen/ ninasenicar
Oglas

Poznata manekenka, svoj privatan život krije od očiju javnosti, ali ipak ovaj momemnat odlučila je da podeli putem društvene mreže Instagram.

Pročitajte još: "Lakše ostavila MUŽA od CIGARA": Odgovor Nataše Bekvalac na opasku jednog momka je URNEBESAN (FOTO)

Nini je pre nedelju dana majka preminula od raka grlića materice, nakon samo sedam meseci borbe, a sada je na Instagramu opisala pojedine detalje borbe i zamolila sve žene da urade jednu stvar,

Emotivnom porukom se oprostila od majke

- Prošle nedelje, posle velike sedmomesečne borbe preminula je moja mama. Moja Slavica lavica. Borila se kao sto je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci. Rešila sam da ovo podelim sa vama samo iz jednog razloga. Uzmite vašu mamu/baku/tetku/komšinicu/drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u pet žena dobije tumor na materici jedna u tri tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma a kada krenu simptomi može biti previše kasno - napisala je Nina i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

- Ukoliko ovim "spasem" jednu ženu za mene će smrt osobe koju volim najviše na svetu možda imati malo više smisla. Počivaj u miru mamice, nedostajaćeš nam zauvek. Volim te! - zaključila je voditeljka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas