Oglas
· · Komentari: 0
VIP

"Lakše ostavila MUŽA od CIGARA": Odgovor Nataše Bekvalac na opasku jednog momka je URNEBESAN (FOTO)

Pevačica se našalila na svoj račun.

1629999445_nata-2.png
Foto: Printskrin/Instagram/bekvalceva
Oglas

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da ostavi cigare nakon što je bila pušač gotovo celu deceniju, pa sa svojim fanovima svakodnevno deli kako napreduje borba.

Često se žali na glad i prejedanje, kao i na promenu raspoloženja, dosadu i nesanicu, ali jedna situacija posebno je bila zanimljiva.

Pročitajte još: PREPOLOVILA SE: Tijana Dapčević smršala 45 KILA, i ponosno pokazala figuru u bikiniju (FOTO)

Naime, pevačica je objavila komentar jednog momka koji je prokomentarisao da je lakše ostavila muža od cigrara, na šta je ona odgovorila kratko i jasno: "Istina".

Foto: Printskrin/Instagram/bekvalceva

Lepa Novosađanka je takođe na Instagramu otkrila zbog čega je odlučila da ostavi cigare.

- Sedmi dan kako nisam zapalila cigaretu. Deset godina mislila sam da su mi cigarete najbolje drugarice, uživala sam konzumirajući ih... Sve do jednog jutra kada sam ustala i shvatila da nisam slobodna žena. To me je uplašilo i jako uznemirilo. Nisam slobodna jer me kontroliše cigareta! Prvo na sta sam to jutro pomislila bila je cigareta! Zapravo sam shvatila da obožavam ono što me uništava, šteti mi i čini me ovisnom - napisala je pevačica, pa je uporedila ovaj porok sa toksičnom emotivnom vezom:

- Slično kao kada ste sa manipulatorom...Vrlo je zavodljivo... Ovo je jedna od težih borbi koje sam vodila i moram priznati jedan od jačih protivnika... Na sreću ne postoji jača sila od sile ljubavi... Tako da... Lepo smo se družile, sada moram dalje sama, štetiš mi.. i ne volim te više.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas