· · Коментари: 0

"Нисам још платила казну": Александра Пријовић о саобраћајним прекршајима, па додала - "Филип није чест гост на мојим наступима"

Певачица је поделила детаље из приватног живота за које мало њих зна

1663683949_ap.jpg
Фото: АТА имагес

Певачица Александра Пријовић положила је возачки испит непосредно пре трудноће и одмах је купила себи аутомобил. Истакла је да је одлучан возач и да воли да вози:

- Касно сам положила, пар месеци пре трудноће. Купила сам одмах ауто и кренула сам да возим и стално сам желела да возим. Међутим, остала сам трудна и нисам уопште желела да ризикујем тада и да возим. Тако да сам тек после порођаја наставила и волим да возим - истакла је Пријовићка, па додала да је опуштен возач:

- Кажу да сам феноменалан, ја некако опуштено возим, нисам од оних који се приближе волану и буду згрчени. И други кажу да сам добра.

Испричала је догађај од пре пар недеља када јју е зауставила саобраћајна полиција и написала казну:

- Полиција ме је први пут зауставила пре једно две, три недеље, јавила сам се на телефон. Није ми био спојен телефон на блутут као што је увек и јавила сам се на телефон само да кажем: „Не могу да причам сада, чујемо се после“, и само што сам се јавила, полиција ме је зауставила - открила је за "Телеграф". Искрена је била, па је признала да казну још није платила:

Прочитајте још: ОЧАРАВАЈУЋА И СПРЕДА И ОТПОЗАДИ: Дубок деколте, без бретела - хаљина Бобе Мићаловић о којој се прича (ВИДЕО)

- Рекла сам: „Одмах пиши“. Дешава се када те неко препозна или воли твоје песме да те некад и пусте. Ја сам рекла: „Молим те ми напиши, заслужила сам“. Стварно је написао казну. Још је нисам платила, заборавила сам - отворена је била Александра.

Прочитајте још: Први ПОСАО Јоване Јеремић: Мало људи зна шта је радила да би преживела СТУДЕНТСКЕ дане (ФОТО)

Њен супруг, Филип Живојиновић, није толико чест гост на њеним наступима због обавеза које има. Певачица каже да јој је муж уједно и подршка и најбољи критичар:

- Воли да долази на моје наступе и није му досадно. Сада је био на путу и вратио се прекјуче и углавном га и нема јер по цео дан нешто ради и има састанке, па кад имам неки наступ близу, он и крене. Углавном воли да остане са сином. Зна да похвали, али он ми је највећи критичар. Увек нешто око песама, репертоар, па ме пита зашто ниси певала неку песму коју ми је рекао. Углавном каже: „То је требало да убациш у репертоар“, па ме око тога критикује. Али га слушам и онда за следећи пут урадим тако као што ми је рекао - открила је Пријовићка у интервјуу.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.