Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ништа то није случајно": Пеђа Јовановић проговорио о УСПЕХУ Александре Пријовић - "Дуго се знамо, пратио сам њен пут"

Пеђа Јовановић је заказао и осми узастопни концерт, па открио да преписује формулу за успех од Александре Пријовић

1701519859_Foto-Ataimages.rs-Aleksandra-Prijovic-i-Pedja-Jovanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Пеђа Јовановић наћи ће се у улози жирија у сутрашњој емисији „Никад није касно“ признао је да и након низа успешних солистичких концерата у овој новој улози има велику трему. Певач је открио и шта преписује од колегинице Александре Пријовић која је тренутно звезда број један у региону, а нагласио је и како каналише своје емоције.

- Не знам колико се сналазим у улози жирија ове емисије али ми је свакако драго када ме позову и дајем максимум када је реч о тој улози. Има ту разних прича и многе дотакну – започео је Пеђа причу на почетку разговора и открио да ли понекад заплаче на сцени, с обзиром да је препознатљив по великој количини емоција коју пружи на сцени.

- Људи мисле да сам ја доста емотиван због мојих песама или неких кавера али искрени не могу да се сетим када сам некад заплакао. Вероватно кроз то што певам увече некако можда та туга изађе током ноћи из мене. Нема простора за плакање – рекао је Пеђа уз осмех.

Након седам концерата у МТС дворани певач је заказао и осми спектакл на истом месту, а и њему самом није јасно како му то полази за руком.

- Сви се питају на коју фору ми то полази за руком, а и ја сам бих то волео да знам. Заправо реч је о мојој публици којима се свиђа то, и заиста им хвала до неба. Све док је то тако, ја сам презадовољан и супер – објаснио је Пеђа.

Певач је истакао и да није изненађен великим регионалним успехом Александре Пријовић која је синоћ одржала први у низу спектакала у загребачкој арени, и то након више распродатих великих простора у региону.

- Очекивао сам да ће Прија да успе и то овако. Ми се дружимо приватно и дуго се знамо. Пратио сам тај њен пут, то је много озбиљног труда и улагања у њене песме, ништа то није случајно – рекао је Пеђа и признао колико он себе улаже у своју каријеру:

- Искрено мало преписујем од њих. Ја сам у неким мањим просторима, али ако Бог да па и ја да будем у неким већим. Трудим се да све то радим срцем и да уложим 100 посто себе, да уложим своју емоцију и песме. Када бих се опет родио радио бих исто.

Певач је истакао и да му је одувек била жеља да наступа на великим сценама, а сан је озбиљно почео да му се остварује пре тачно годину дана.

- Први мој солистички концерт је био прошле године 5. новембра у МТС дворани, и имао сам их чак пет. Иначе увек сам желео да наступам на некој великој сцени и то ми се остварило. И када сам раније наступао са својим братом, било је ту додира са великом сценом на неким фестивалима, али је било и мало неке позитивне треме. Искрено ми је сада већатрема када сам у улози члана жирија у такмичењу „Никад није касно“ јер немам искуства у тој улози. Збуним, се, не знам шта да кажем. А с друге стране и ко сам ја да критикујем неке људе који се годинама баве овим послом. Музика није нека трка, сви дају неку емоцију. Битно је да се сви труде и да напредују, као и да пруже емоцију – открио је Пеђа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas