Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нису могли да функционишу као брачни партнери": Петар Стругар се РАЗВОДИ после две године брака

Познати глумац је одлучио да стави тачку на брачни живот са Ољом

1664519859_Foto-Printscreen-Instagram-p_strugar.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - п_стругар
Oglas

После две године заједничког живота глумац и његова изабраница Оља одлучили су да се растану, али су остали у пријатељским односима због сина Ива.

Глумац Петар Стугар, звезда филмова "Монтевидео" и "Златни дечко" и бивши дечко певачице Милице Тодоровић, развео се од супруге Оље с којом има сина, после две године брака.

Прочитајте још: Ускладили стил: Амал показала како се носи анимал принц, а све време је за руку држи елегантни Џорџ Клуни (ФОТО)

"Оља и Петар су одлучили да се разиђу и свако крене својим путем. Остали су у пријатељским односима као и што су били пре него су упловили у брачну заједницу. Њихов разлаз није имао трзавица, али нису могли да функционишу као брачни партнери, па су зато одлучили да је растанак најбоља солуција за добробит њиховог сина. Петар и Оља одлично функционишу одвојено и посвећени су родитељи малом Иву. Договарају се око свих обавеза које имају према сину" рекао је извор за Блиц и додао:

"Њихов однос је проистекао из пријатељства, па ће тако и наставити. Трећа особа није крива за разлаз, па тако нема простора за разне спекулације. Оно што је битно да су њих двоје посвећени сину, како би му обезбедило безбрижно детињство".

Петар из првог брака са колегиницом Иваном Николић има сина Зарију, с којим проводи доста времена, па их често љубитељи јахања могу видети заједно како проводе време у ергели.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas