Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њен чувени хит "Адреналин" и данас сви знају: Дајана Пенезић повукла се са естраде, посветила се завршавању факултета и удала за ФУДБАЛЕРА (ФОТО)

Пленила је својом лепотом и талентом

1684401551_dajanp.png
Фото: Yоутубе/принтсцреен/ ХитовиБС
Oglas

Дајана Пенезић је направила бум на естради па се повукла са сцене. Певачица се удала за фудбалера Дарка Гојковића и има дете са њим.

Певачица Дајана Пенезић у свет естраде крочила је као веома млада. Окупила је екипу реномираних аутора, попут Марине Туцаковић и Леонтине Вукомановић, а свој први студијски албум, са којег су се издвојиле песме "Лево, лево", "Следећи" и "Мотор", објавила је пре тачно дванаест година.

Дајана је последњи албум снимила 2011, а 2014. године дипломирала и запослила се као лекар у једној државној болници где је радила неко време.

Последњу плочу објавила је 2011. и на њој се, поред неколико нових, налазило и десетак песама са претходна два албума. Талентована за певање, лепа, културна, без иједног скандала на естради, Дајана је могла да направи велику музичку каријеру, да је тако хтела.

Она је, ипак изабрала да јој друга љубав, лечење људи, постане њен животни пут. Завршила је Медицински факултет у Београду и запослила се као доктор у једној државној болници где и данас ради.

У августу 2019. године, Дајана је рекла судбоносно "да" свом партнеру фудбалеру Дарку Гојковићу, а 2020. године постали су родитељи сина Алексеја.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas