· · Komentari: 0

NJen čuveni hit "Adrenalin" i danas svi znaju: Dajana Penezić povukla se sa estrade, posvetila se završavanju fakulteta i udala za FUDBALERA (FOTO)

Plenila je svojom lepotom i talentom

1684401551_dajanp.png
Foto: Youtube/printscreen/ HitoviBS

Dajana Penezić je napravila bum na estradi pa se povukla sa scene. Pevačica se udala za fudbalera Darka Gojkovića i ima dete sa njim.

Pevačica Dajana Penezić u svet estrade kročila je kao veoma mlada. Okupila je ekipu renomiranih autora, poput Marine Tucaković i Leontine Vukomanović, a svoj prvi studijski album, sa kojeg su se izdvojile pesme "Levo, levo", "Sledeći" i "Motor", objavila je pre tačno dvanaest godina.

Dajana je poslednji album snimila 2011, a 2014. godine diplomirala i zaposlila se kao lekar u jednoj državnoj bolnici gde je radila neko vreme.

Poslednju ploču objavila je 2011. i na njoj se, pored nekoliko novih, nalazilo i desetak pesama sa prethodna dva albuma. Talentovana za pevanje, lepa, kulturna, bez ijednog skandala na estradi, Dajana je mogla da napravi veliku muzičku karijeru, da je tako htela.

Ona je, ipak izabrala da joj druga ljubav, lečenje ljudi, postane njen životni put. Završila je Medicinski fakultet u Beogradu i zaposlila se kao doktor u jednoj državnoj bolnici gde i danas radi.

U avgustu 2019. godine, Dajana je rekla sudbonosno "da" svom partneru fudbaleru Darku Gojkoviću, a 2020. godine postali su roditelji sina Alekseja.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.