Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ноћима не престајем да плачем, сузе само теку": Снеки открила како се бори са тешким животним тренуцима

Приватни живот Снежане Бабић Снеки је мистерија за јавност

1704710708_Foto-Ataimages.rs-Sneki.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Од када је 2009. године ставила тачку на седам година дуг брак са Радомиром Стојановићем. Приватни живот Снежане Бабић Снеки  је мистерија за јавност. О разводу је говорила само једном приликом.

‒  Није то осећање са којим човек може да буде задовољан у животу, али је нешто што морате да превазиђете. Морате бити јаки и да верујете у себе. Ја сам успела да превазиђем то захваљујући публици, мојој музици, песми ‒  рекла је о разводу за "Курир" недавно певачица која је је истакла да и даље верује у брак.

‒  Мислим да млађи људи морају да верују у заједништво, верујем у брак, природно је да имате поред себе некога ко ће вас утешити и волети ‒  рекла је, а сада и признала да јој се дешава да у налету емоција не може да задржи сузе.

‒ Има ноћи када се плаче, када теку сузе - кажем "Снежана, немој да плачеш", али сузе и даље теку. Али морате да се исплачете, изарлаучете.. можда да се истрчите и онда себи кажете "Сад је доста, да видим где сам. На који начин ја решавам тај проблем, да не оштетим мој кодекс понашања, људе око себе и да себи направим пролаз, невезано да ли је у питању посао или љубав ‒ рекла је за Хyпе тв Снеки.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas