Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ноћу сам ја обично дежуран": Љуба Перућица открио како се сналази у улози оца - "Сада су на сцени оне слатке муке"

Љуба Перућица и његова супруга Катарина су се остварили у улози родитеља, а сада су проговорили о родитељству

1701847354_Foto-Ataimages.rs-Ljuba-Perucica.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певач Љуба Перућица и његова супруга Катарина недавно су постали родитељи дечака, којем су дали име Алексеј.

Он је сада истакао да му се испунила највећа жеља - да добије дете.

- Највећи сан ми је био да се остварим као родитељ и то се догодио. Сада су на сцени оне слатке муке, али морам да нагласим да је то једна посебна емоција коју никада у животу нисам осетио. Ја не знам колико пута дневно свом детету кажем да га волим највише на свету. То је стварно нешто неописиво – рекао је новопечени тата.

 

Љуба и Катарина не скривају колико су срећни и често своју радост деле путем друштвених мрежа.

- Услишиле су нам се жеље и све време које имамо посвећујемо њему. То је стварно један феноменалан осећај– истакао је певач.

Еуфорија је разумљиво била највећа у тренутку када је нови члан породице Перућица стигао на свет, а Љуба је открио и колико је мајица поцепано на слављу које је приредио када је постао тата.

- Имао сам двадесетак својих мајица, и још су ми кумови и најближи пријатељи донели по још десет мајица. Све смо поцепали, ни једна није остала. Заправо, остала је једна коју је кума успела да сакрије како бих понео кући за неку успомену. Потпуно су ме развалили, али није ми жао. Више сам био го током вечери јер нисам више имао ни једну мајицу. Али провеселио сам се како сам желео, за своју душу. Било је јако емотивно. Ја сам тих дана пуно плакао, поготово тај дан када сам славио, али све бих поновио исто – испричао је Перућица.

Певач је открио и да радо и са пуно љубави помаже супрузи око наследника, а мењање пелена су му стандардна активност.

- Ноћу сам ја обично дежуран, око три-четири ујутру. То је време када ја гледам да преузмем бебу, пошто моја жена преузима око девет ујутру и тада желим да јој помогнем, јер је прилично тешко када сам ја због посла одсутан по цео дан – рекао је Љуба.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas