Oglas
· · Komentari: 0
PRAZNIČNO

"DIŠITE ŽIVOT PUNIM PLUĆIMA": Slađa Alegro otkrila NOVOGODIŠNJE ŽELJE!

U novogodišnjem intervjuu za Magazin Novosti, Slađa je poslala važnu poruku, a saznajte i šta je poželela sebi i drugima.

1608888662_IMG-3c08f3cb8d76657904bc99a413dc40ea-V.jpg
Foto: Jelena Surdučki
Oglas

Popularna pop-folk pevačica Slađana Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, ekskluzivno za Magazin Novosti otkrila je kako će proslaviti doček Nove godine, kao i po čemu će pamtiti 2020. godinu, ali i još neke zanimljive detalje.

  • Kako ćete proslaviti ovu Novu godinu?

- S obzirom da je nastup za novogodišnju noć zakazan odavno, nadali smo se naravno takvom dočeku, ali zbog cele situacije koja je naciju zadesila mislim da ćemo ipak u našem domu, porodično proslaviti doček Nove godine. Iskreno, ne bunim se, već punih dvadeset godina bude radno tog 31. decembra, možda ideja o ostanku kod kuće i nije tako loša. Mila je dovoljno velika da može da ostane malo duže budna, da uz muziku i igru ispratimo ovu godinu.

Pročitajte još: LEPA BRENA ZA MAGAZIN NOVOSTI: Otkrila šta joj je novogodišnja ŽELJA, a za naše čitaoce ima POSEBNU PORUKU

Foto: Jelena Surdučki

  • Koji je najlepši poklon koji ste dobili za Novu godinu?

- Uvek dobijem neku sitnicu od mog supruga. Ne patim za skupim poklonima, ali kao i svakoj ženi prija mi neki znak pažnje, pa šta god to bilo.

 Pročitajte još: Glumica Anđela Jovanović: Godina za nama je donela važnu LEKCIJU - reči mog DEKE su pouka svima!

  • Po čemu ćete pamtiti 2020. godinu ako izuzmemo Korona virus?

- Kad god se spomene godina koja je na izmaku svi pomenu virus, valjda smo i pored virusa živeli, disali, stvarali... Pamtiću je po danima odmora, po dugim šetnjama sa Zoranom i Milom, po njenim novim rečima koje je naučila, po njenom osmehu, po maloj proslavi njenog drugog rođendana... Ima dana za pamćenje. Ima sreće svakako, samo zavisi šta je za koga sreća.

Foto: Jelena Surdučki

  • Koja je Vaša novogodišnja želja?

- I sebi, a i drugima želim zdravlja i mira, mira duhovnog. Mirnog sna i lepa srećna jutra. Puno zdrave i nasmejane dečice.

Pročitajte još: Pevačica Katarina Ostojić Kaya za Novosti otkriva: Evo šta je NAJLEPŠI POKLON koji sam dobila za Novu godinu (FOTO) 

Foto: Jelena Surdučki

Pročitajte još: Marina Mirković za Magazin Novosti: Korone se u 2020. najmanje sećam, prijatelji i porodica su uvek najveća podrška i motivacija 

  • Poruka našim čitaocima?

- Da se čuvaju, ali da se ne zatvore i začaure. Da bez obzira na sve vole i grle svoje bližnje, da nađu svoju oazu mira, šta god to za njih bilo. Da se smeju i zasmejavaju, da dišu, dišu život punim plućima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas