Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Очекивала сам да ће се људи блиски мом ОЦУ наћи и мени": Илда Шаулић открила ко јој је највише помогао да напредује - "Отворио ми је врата"

Илда Шаулић је проговорила о својој каријери, почецима, као и о плановима за будућност

1702021279_Foto-Ataimages.rs-Ilda-Saulic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Илда Шаулић иза себе има бога ту музичку каријеру. Она је невероватан музички таленат наследила од оца који јој је увек давао корисне савете. Она ће ускоро одржати други по реду солистички концерт у Београду, а присетила се и свог првог концерта и открила због чега ће он увек бити посебан за њу.

- Планови постоје, преговори су у току, размишља се око датума још, видећемо да ли ћемо радити на пролеће или ћемо мало сачекати. Не бих пуно да причам, ја волим све да кажем када је сигурно и одговорено све. То је озбиљан задатак, велика одговорност и сигурно мора да буде бољи од првог концерта. Наравно да ће бити иста екипа као и тада, али у неком бољем издању и ја као певач мало зрелија. Први је имао посебне дражи за мене, самим тим што је мој отац учетвовао у томе - истакла је Илда за Гранд.

Илда се присетила момента када је први пут упознала аутора песама Енџија Маврића, а са којим ни она ни њен отац нису сарађивали раније, па је због тога нагласила да је очекивала од неких људи који су били блиски Шабану да ће се наћи и њој, међутим то није био случај.

- То памтим као да је јуче било, прошло је петнаест година, моја сестра и ја смо отишле код њега, све је ишло преко Стеве Симеуновића. Оно што је за мене у том тренутку било фасцинантно, он је човек кога ја нисам приватно познавала, знала сам га само са телевизије, није ни сарађивао са мојим оцем. Можда сам од неких људи који су сарађивали са њим и који су били ближи мом оцу очекивала да ће се и мени наћи, а читаву идеју је најбоље схватио Енџи и мени негде отворио врата, прихватио ме на један диван начин - казала је она за поменут медиј.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas