· · Коментари: 0
СРПСКЕ ГЛУМИЦЕ

Пркоси ВРЕЛИМ ДАНИМА! Ево која ЛЕГЕНДАРНА глумица се у осмој деценији шета Београдом упркос високим температурама

Легенда српске глумачке сцене, глумица Светлана Цеца Бојковић провела је врели дан на улицама Београда

1624401990_ceca_bojkovic_22062021_0012.jpg
Фото: Ataimages

Популарна српска глумица и једна од најнаграђиванијих глумица српске глумачке сцене, Светланa Цеца Бојковић у својој 73. години живота ужива у сваком дану, не марећи за високе температуре ваздуха и врућине од којих стрепе и млади суграђани.

Прочитајте још: Милош Биковић на тешким мукама: Погледајте ко му задаје озбиљне проблеме (ВИДЕО)


Фото: Ataimages

Наиме, тако је јуче на врелих 37 степени Целизијусових глумица Светлана Цеца Бојковић фотографисана у самом центру Београда. Глумица Цеца Бојковић је првог врелог летњег дана у овој години понела лепршаву миди хаљину у тамнијој беж нијанси, која се одлично уклопила уз њен тен и боју косе, која је овог пута била зачешљана уназад. Осим тога, Светлана Бојковић понела је класичну ташну једног популарног светског бренда и белике сунчане наочаре.

Прочитајте још: Тања Савић коначно је вратила децу у Србију, а овај најемотивнији тренутак промакао је свима (ВИДЕО)

Светлана Цеца Бојковић

Глумица Светлана Цеца Бојковић каријеру је започела 1967. године, филмом "Једног дана мој Јамеле", да би десет година касније остварила свој највећи успех на филму, захваљујући улози Мике у социјалној драми "Пас који је волео возове".


Фото: Ataimages

Прочитајте још: Тања Савић коначно је вратила децу у Србију, а овај најемотивнији тренутак промакао је свима (ВИДЕО)

Цеца Бојковић је деведесетих свакако била највећа домаћа телевизијска звезда захваљујући улогама у изузетно популарним ТВ серијама Синише Павића, најпре као Емилија Попадић у "Бољем животу", затим као сестра Антонија у "Срећним људима", и на крају као Валерија Гавриловић у "Породичном благу". Улога главне медицинске сестре Антоније сматра се ремек-делом домаћег глумишта.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.