Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД ТРЊА ДО ЗВЕЗДА: Животна прича Душка Тошића који као мали није могао ни да замисли какав га успех чека

Фудбалер је одрастао у скромној породици у селу поред Зрењанина

1695627491_Dusko-Tosic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Душко Тошић постао је један од наших познатијих фудбалера, поносно је носио дрес репрезантације Србије и играо за неке од најбољих клубова, а мало коме је позната његова тешка животна прича.

Данас ужива у лагодном животу, с певачицом Јеленом Карлеушом има две прелепе ћеркице, иза себе богату фудбалску каријеру, али живот није мазио Душка Тошића. Имао је тешко детињство у селу надомак Зрењанина док су његови родитељи једва зарађивали за основне животне намирнице, а сада живи живот какав није могао ни да сања.

Душко Тошић је рођен је 19. јануара 1985. године у Зрењанину. Сениорску каријеру је започео у ОФК Београду, а до 2021. је наступао у дресовима француског Сошоа, немачког Вердера, енглеског Квинс Парк Ренџерса, београдске Црвене звезде, турског Бешикташа и кинеског Гванџуа.

Душко Тошић је одрастао у селу Орловат код Зрењанина. Пошто је одувек волео фубал, а родитељи нису имали довољно средстава да га финансирају, отац Милорад га је уписао у интернат, где је учио и тренирао фудбал. По речима комшија и људи који су у то време били запослени у интернату, Душко је одрастао са много родитељске љубави. Редовно је долазио кући у Орловат, а Милорад и његова супруга трудили су се да га што чешће обилазе у Зрењанину. Комшије кажу да је био веома добар, вредан и скроман дечак, а да га слава није много променила. 

Тошић се венчао са српском поп певачицом Јеленом Карлеушом. Упознали су се 2007. године, а након пар месеци забављања одлучили су да се венчају. Свадба је одржана 28. јуна 2008. године у спортском комплексу београдског хотела "Президент". Неколико месеци касније, 7. септембра 2008. године добили су прву ћерку Атину, а 7. септембра 2009. године другу Нику. Док је Тошић играо у Бешикташу живели су на релацији Београд - Истанбул.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas