Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Од вас све зависи": Манекенка на прагу 8. деценије изгледа дупло млађе - њена ТАЈНА је у "дугиној дијети" (ФОТО)

Нико не може да поверује да има 68 година

1664367004_Foto-Printscreen-Instagram-christiebrinkley.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - цхристиебринклеy
Oglas

Славна америчка манекенка Кристи Бринкли напунила је 68 година, док њен изглед не иде у прилог тој чињеници будући да изгледа веома младолико, а неретко је пореде и са ћерком. По многима, она је заправо једна од најлепших жена на свету.

Манекенка често дели бјути савете, а недавно је открила шта је заслужно за њен младолики изглед на којем би јој многе колегинице позавиделе.

Наиме, главни фактори према њеним речима јесу квалитетан и добар сад, правилна исхрана, хидратација као и заштита и нега коже.

 

Кристи је са својим пратиоцима на Инстаграму поделила своју бјути рутину.

"Оно што радите сваки дан одредиће колико ћете бити здрави и живахни", рекла је она и додала како је најважније "добро спавати, јести органску храну, остати хидриран те неговати своју кожу 24 сата дневно".

"Од вас све зависи, у вашим је рукама! То су ствари које радим сваки дан како бих се осећала снажније и како би ме подстакле кроз моје ужурбане дане", истакла је она.

 

Своју виталност такође дугује и вегетеријанском начину исхране, хранећи се на тај начин од своје 13. године. Годинама се придржавала и "дугине дијете", односно дијете која препоручује храну у спектру дугиних боја: плавој, жутој, зеленој, наранџастој...

"Моја цела породица и ја смо свакодневно јели намирнице у дугиним бојама. За ручак једем поврће и направим салату, затим додам протеин попут граха или орашастих плодова. Вечера је скоро па иста, осим што ћу можда своје поврће ставити на тестенину од пасуља, рижу, житарице или квиноју", рекла је она.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas