Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одлучено где ће се емитовати "Звезде Гранда": Објављен и састав стручног жирија

Нова сезона музичког такмичења "Звезде Гранда" емитоваће се на телевизији Пинк!

1665816260_b89559e83f429b5c97f37990c6f40ad2c47d8ae0.jpg
Фото: Јутјуб/ Принтскрин/ Звезде Гранда/ ТВ Прва
Oglas

Иако су се у јавности од средине септембра могле чути разне информације о наставку "Звезда Гранда", дилеме више нема. Најпопуларније музичко такмичење враћа се на Пинк телевизију а емитовање почиње већ 5. новембра.

Уговор о сарадњи између Пинка и Гранд продукције потписан је јуче, а поред челника две куће потписивању су присуствовали и креативни директор Гранда Саша Поповић као и чланови жирија Цеца Ражнатовић и Ђорђе Давид.

Прочитајте још: Прича о НЕСТАЛОЈ свесци Рође Раичевића: У њој су биле НЕОБЈАВЉЕНЕ песме, а његов пријатељ је наводно направио КАРИЈЕРУ захваљујући њима

Из Гранд продукције поручују да се радују успешној сарадњи и да очекују да ће нова сезона поново срушити рекорде гледаности.

- Циљ Гранда, као озбиљне и професионалне компанија, јесте да гледаоцима понуде врхунски забавни програм, са квалитетом као императивом свог телевизијског правца. Наши циљеви су увек високо постављени, жеља нам је да задовољимо свачији укус и да, као и до сада, гледаоцима пружимо најбољи забавни програм - истакао је после потписивања уговора директор Гранд продукције Горан Шљивић.

Власник Пинк телевизије Жељко Митровић подсетио је да се ових дана навршава тачно 18 година од како су "Звезде Гранда" почеле да се емитују управо на Пинку и да му је драго што се сада враћају. Такође је најавио да та телевизија планира да до 1. новембра, врати на мале екране још неке емисије и формате који су имали врхунску гледаност.

Прочитајте још: Један је од Цециних највећих хитова, а био је намењен ОВОЈ ПЕВАЧИЦИ: Ово је тајна песме "ЛЕПИ ГРОМЕ МОЈ"

- Наша продукција увек је била отворена за врхунске професионалце и оне који могу да одговоре изазову, те се сарадњи са телевизијом Пинк као таквом, радујем. После осам година поново смо на овој телевизији, очекујем сјајну реакцију наших гледалаца, чији смо одувек били љубимци. Пиплметри су на нашој страни одувек - изјавио је креативни директор Гранда Саша Поповић.

Чланица жирија Звезда Гранда Цеца Ражнатовић каже да је она најсрећнија због постигнутог договора. - То је једна природна сарадња. Пинк је првенствено музичка телевизија а Гранд је кренуо на Пинку. Драго ми је да се "Звезде Гранда" враћају на Пинку јер ту припадају као најгледанији формат.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas