Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се петорка из "Пријатеља": Издали заједничко саопштење - "Сви смо потпуно скрхани губитком Метјуа"

Два дана након изненадне смрти Метјуа Перија, његове колеге из култне телевизијске серије, Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мет ЛеБлан и Дејвид Швимер, огласили су се у заједничкој изјави за Пипл

1698737452_profimedia-0817760916.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

О вољеном колеги и пријатељу са којим су од 1994. до 2004. глумили у комедији која је освојила свет, "Пријатељи", рекли су:

- Сви смо тако потпуно скрхани губитком Метјуа. Били смо више од обичних колега. Ми смо породица. Има толико тога да се каже, али сада ц́емо одвојити тренутак да тугујемо и процесуирамо овај недокучив губитак. Временом ц́емо рец́и више, како и када будемо могли. За сада, наше мисли и наша љубав су са Матијевом породицом, његовим пријатељима и свима који су га волели широм света - гласи заједничко саопштење.

Током 10 година, Метју је играо лик Чендлера Бинга, лика који му је донео номинацију за Еми 2002. године.

Редитељ серије "Пријатељи" Кевин Брајт и коаутори ситкома Марта Кофман и Дејвид Крејн објавили су јуче заједничко саопштење поводом смрти глумца Метјуа Парија

- Шокирани смо и дубоко, дубоко тужни због смрти нашег вољеног пријатеља Метјуа. И даље изгледа немогуц́е. Све што можемо рец́и је да се осец́амо благословено што смо га имали као део наших живота. Био је бриљантан таленат. Клише је рец́и да глумац чини своју улогу, али у Метјуовом случају, нема истинитијих речи. Од дана када смо га први пут чули да утјеловљује улогу Чендлера Бинга, за нас није постојао нико други. Увек ц́емо ценити радост, светлост, заслепљујуц́у интелигенцију коју је уносио у сваки тренутак – не само у свој рад, вец́ и у живот. Увек је био најдуховитија особа у просторији. Више од тога, био је најслађи, са даривањем и несебичним срцем. Сву нашу љубав шаљемо његовој породици и пријатељима. Срца су нам сломљена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas