· · Коментари: 0
туга

Огласио се ДАРКО ЛАЗИЋ након смрти оца: "Све смо од себе дали"

Дарко се сада огласио тужним поводом и потврдио да његов отац није издржао.

1607866654_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/Yоу Тубе/ тоxиц телевисион

Наиме, Милан је недавно оперисан, а потом су настале компликације због чега је био у коми и на интезивној нези.

- Тачно је то што сте чули, није издржао. Све смо од себе дали - кратко је рекао Дарко кроз јецаје и бол у гласу.

Прочитајте још: Отац Дарка Лазића преминуо након операција смањења желуца

Иначе, Дарко је пре неколико дана на свом Инстаграму саопштио да је Милан у лошем стању, али да верују да ће ову битку победити. 

"Шта сам ја преживео све иако су ми дали само 5 посто шансе да ћу преживети, ти ћеш и са 1 посто преживети јер си ме ти направио и јачи си од мене", написао је тада он.

Такође, певачева мајка недавно је причала о Милановом стању и открила да је лоше. 

Прочитајте још: Отац Дарка Лазића се бори за живот: Певач сломљен од бола ... Тешко да ће се извући, јако је лоше (ФОТО)

- Нисам добро. У лошем сам стању због мог Милана. Још не знамо ништа тачно, лекари ништа не причају. Дошло је компликација, оперисао је желудац, као и Дарко. Он је то теже поднео, критично је, на интензивној је. Дарко је млад, њему је било много лакше. Сви се молимо за њега. Нема ништа ново, стање је исто. Ништа не знам још увек, Дарко иде касније тамо, причаће са докторима, па ћемо све сазнати - испричала је она недавно за Пинк.рс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.