Oglas
· · Komentari: 0
tuga

Oglasio se DARKO LAZIĆ nakon smrti oca: "Sve smo od sebe dali"

Darko se sada oglasio tužnim povodom i potvrdio da njegov otac nije izdržao.

1607866654_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/You Tube/ toxic television
Oglas

Naime, Milan je nedavno operisan, a potom su nastale komplikacije zbog čega je bio u komi i na intezivnoj nezi.

- Tačno je to što ste čuli, nije izdržao. Sve smo od sebe dali - kratko je rekao Darko kroz jecaje i bol u glasu.

Pročitajte još: Otac Darka Lazića preminuo nakon operacija smanjenja želuca

Inače, Darko je pre nekoliko dana na svom Instagramu saopštio da je Milan u lošem stanju, ali da veruju da će ovu bitku pobediti. 

"Šta sam ja preživeo sve iako su mi dali samo 5 posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa 1 posto preživeti jer si me ti napravio i jači si od mene", napisao je tada on.

Takođe, pevačeva majka nedavno je pričala o Milanovom stanju i otkrila da je loše. 

Pročitajte još: Otac Darka Lazića se bori za život: Pevač slomljen od bola ... Teško da će se izvući, jako je loše (FOTO)

- Nisam dobro. U lošem sam stanju zbog mog Milana. Još ne znamo ništa tačno, lekari ništa ne pričaju. Došlo je komplikacija, operisao je želudac, kao i Darko. On je to teže podneo, kritično je, na intenzivnoj je. Darko je mlad, njemu je bilo mnogo lakše. Svi se molimo za njega. Nema ništa novo, stanje je isto. Ništa ne znam još uvek, Darko ide kasnije tamo, pričaće sa doktorima, pa ćemo sve saznati - ispričala je ona nedavno za Pink.rs.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas