Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Она је бивша жена ТРАГАЧА из "Потере": Прославила се улогом у нашој познатој СЕРИЈИ, а срећу је пронашла са дечком из Канаде (ФОТО)

Бивши супружници имају ћерку о којој се заједно брину

1668585692_Foto-Printscreen-Instagram-motokulturica-Printscreen-YouTube-Damjan-Petrovic.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - мотокултурица, Принтсцреен/YоуТубе - Дамјан Петровиц
Oglas

Редитељ Милорад Милинковић је постао познат јер је већ годинама трагач у квизу "Потера". Оно што многи не знају је да је Милорад годинама био у вези са глумицом Јеленом Ђукић коју јавност гледа у хит серији "Игра судбине" у улози Вишње.

Њих двоје су се развели пре неколико година, а из тог брака имају ћерку Дивну. Јелена је једном приликом открила да су се они развели цивилизовано и споразумно и да су у добрим односима због ћерке.

"Имамо дете о коме водимо рачуна заједнички. Споразумно и цивилизовано смо се разишли и остали смо у коректним односима. Када се прекине неки емотивни однос - он је прекинут. После тога људи остају блиски једино ако имају нешто што их веже, а у нашем случају то је дете. Трудимо се да њој буде добро и да израсте у здраву и стабилну личност", говорила је Јелена раније.

Прочитајте још: Селма Бајрами открила због чега се ПОВУКЛА са сцене: "Надам се да ће се завршити онако како треба"

 

Након развода, глумица је љубав пронашла са Марком Тодоровићем, ког је упозанла преко заједничке приајтељице.

"Још један изазов за нас био је тај што он не живи у Србији, па је упознавање, односно препознавање, углавном текло преко Вајбера", открива Јелена за магазин "Глориа" и наставља:

"Марко је бескрајно шармантан и духовит човек, то је прво што сам приметила, а пре свега је неко ко воли људе и живот на сличан начин као и ја. Ушао је у мој живот у тренутку кад сам се осећала стабилно и задовољно. Имала сам у том моменту све што ми је било потребно, сем неког ко ће заједно са мном да умножи то задовољство и да наставимо заједно да корачамо кроз наредне животне изазове. Лако се договарамо око свега, и различитости у карактеру превазилазимо на лаган начин, битно је да није компликовано. Зрели смо људи, слични смо и то изгледа као довољна основа за здрав однос. Обоје имамо бракове иза себе и верујем да смо у њима нешто научили", додала је.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas