Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Она је НАЈОПАСНИЈА жена КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ: Једина је могла да добије краљицу на ТАЈНИ број (ФОТО)

Принцеза Ана, ћерка краљице Елизабете, је задавала много главобоља мајци, а прича се да краљица једино њу не може да контролише

1660719822_profimedia-0697134319.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Реч је о јединој ћерки краљице Елизабете II и покојног принца Филипа која је својим родитељима задавала бројне главобоље кроз године.

Ипак, управо је принцеза Ана краљичина десна рука те је многи сматрају и највреднијом чланицом породице. 

А осим што је најмарљивија, принцеза Ана је зарадила и титутлу једне од најопаснијих жена краљевске породице јер је нико не може контролисати, чак ни краљица. Она је и једина особа која краљицу Елизабету може у сваком тренутку добити на тајни број. Иако није у центру пажње, чини се да итекако вуче конце у најпознатијој породици на свету.

Свој приватни живот увек је крила од медија. Њен први брак с капетаном Марком Филипом убрзо се показао као грешка те је јавност јасно могла да види да принцеза није срећна.

Њено незадовољство резултовало је гласинама о прељуби те су на двору сазнали да је имала аферу и с полицијским службеником Сарџентом Кросом који је радио као телохранитељ у њеној кући. Полицајац је био премештен на другу локацију пре него што је афера изашла у јавност.

 

Прочитајте још: "Била је то љубав на први поглед": Ања Мит изненадила све објавом да се удаје

Највећи скандал у краљевској породици догодио се 1989. године када је њена дугогодишња афера с краљевским помоћником Тимотијем Лоренсом изашла у британском магазину Тхе Сун. Писма су била украдена из њене актовке када је отишла да посети краљицу у Бакингемску палату.

Након четири месеца истраге као и испитивања и узимања отисака прстију више од петсто људи који су посетили или били у палати у том периоду, агенти нису нашли кривца који је украо принцезина писма.

Чим је афера изашла у јавност, капетан Марк Филипс затражио је развод. Пар се званично развео тек 1992. године, а принцеза и Тимоти Лоренс одмах су искористили прилику те заједно јавно учествовали на Каледониан балу.

Фото: Профимедиа

Краљевски званични фотограф сведочио је да никад у животу принцезу није видео толико срећну.

Пар се венчао 1992. године и никад нису имали децу, али Ана из првог брака има ћерку Зару и сина Питера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas