Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Особа која је на лековима не може да има дете": Рада Манојловић проговорила о проблемима са којима се суочавала, дотакла се и раскида са Харисом

"Не могу сама да решим проблем, потребни су ми лекови"

1688812244_raem.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Рада Манојловић већ дужи низ година гради успешну каријеру, али њен живот није био увек тако идеалан. Јавност су веома интригирале њене везе које су на крају завршиле раскидом, а она је увек била спремна да отворено прича о проблемима са којима се сусретала.

Недавно се дотакла и разлаза са Харисом Берковићем, истичући да је била на лековима:

- То је тешко питање, питање за психолога или психијатра, јер ја немам тај осећај. Независно од особе са којом сам. Ја сам то и Харису покушавала да објасним, и другима, али они сви мисле да је до њих, у смислу са мном не желиш дете... А ја, некако... Особа којој је потребан Ксанакс, која не може сама да реши тај неки вербални проблем, однос са људима, не мислим да је спремна за дете и за васпитање детета, ја која бежим од свега - започела је причу у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

У једном моменту осетила је да постаје зависна од лекова:

- Мени је било лако док сам се дружила са хемијом, али ми је било тешко да се одружим од ње, да се скинем са тога. Никада није требало без савета лекара то да урадим. Мени је лек за смирење значио сан. Ја тада нисам могла да спавам, била сам у једној вези, а заљубила сам се у другог. По савету лекара сам успела да се скинем са Ксанакса. Ја сам паметница, после осам месеци прекинула одједном. Осетила сам да мени то више не треба и онда сам одједном прекинула - присетила се, па додала:

- Први дан океј, други дан зној, трећи дан... Ја сам већ прешла на неку дозу, ја сам 1.75 пила то је била баш лепа доза. И онда сам почела да се презнојавам, па онда спавам 48 сати, још горе, па онда катастрофа од сна... Онда сам урадила, оно што је требало на почетку, да потражим савет стручњака. Тада су ми рекли пијеш два, па 1.75, по један и по, па тако на сваке две недеље мање - закључила је певачица.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas