Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТАЦ ЈОЈ УМРО, МАЈКА И БРАТ СЕ ДРЖЕ ЗАЈЕДНО Јелена Томашевић тужна: "Некада се човек исплаче у самоћи и зацели ране"

"НЕКАДА у самоћи човек се исплаче и зацели своје ране. Тата је био моја највећа подршка."

1695243249_70599_jelena-tomasevic-foto-ata-images-4_ig.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Поп звезда Јелена Томашевић је говорила о љубави са Иваном Босиљчићем, о својој маестралној каријери, али се дотакла и смрти Драгана Томашевића од пре неколико месеци, њеног оца који јој изузетно недостаје.

- Тешко је, не постоји особа која је спремна за одлазак родитеља. Држимо се заједно мајка брат и ја. Прошли смо изузетно тежак период, није долазило у обзир да се било шта ради, ту смо били сви за њега - рекла је Јелена и додала:

- Некада у самоћи човек се исплаче и зацели своје ране. Тата је био моја највећа подршка. Он, моја мајка и брат су ишли на све моје фестивале. Жао ми је што никада ништа није снимио, јер је јако лепо певао, говорила сам му да ће једног дана бити Здравко Чолић, био је јако леп и шармантан - испричала је Томашевићева у емисији Блиц дан.

Јеленин професор историје је открио да је Јелена била одличан ђак, а певачица је признала да је само једном побегла са часова.

- Никада се нисам извлачила на певање иако је било много обавеза око мојих наступа. Десило ми се једном да побегнем са часа, али тада су отишли сви , нисам желела да одскачем - рекла је певачица кроз осмех.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas