Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Отишао сам у пакао и назад": Глумац проговорио о борби за живот - "Мислио да никада нећу проћи кроз тако нешто" (ФОТО)

Глумац Џејми Фокс хоспитализован је средином априла због лошег здравственог стања. Навдно су крвни притисак и стрес који је осећао током тог дана утицали на његово здравље толико да је завршио у болници

1690033224_profimedia-0756376664.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Џејми сада по први пут говори о свом здрављу и забринутости коју је осећао у емотивно искреном видеу упућеном обожаваоцима.

Оскаровац (55) је поделио снимак на Инстаграму, захваливши се обожаваоцима на молитвама док се опоравља од медицинске компликације која се догодила 11. априла док је био у Атланти на снимању филма" Повратак у акцију".

- Не могу ни да почнем да вам говорим докле ме је то одвело и како ме је вратило. Прошао сам кроз нешто што сам мислио да никада нец́у проц́и. Желим да ме видите како се смејем. Нисам желео да ме видите са цевима које излазе из мене и покушавам да схватим да ли ц́у успети да преживим.

Глумац је рекао да су сестра Деидра Диксон и његова ц́ерка Корин „спасиле живот“, а такође је захвалио Богу и „великим лекарима“ који су га лечили.

- Не могу вам рец́и како је сјајан осец́ај имати своју породицу на такав начин – а сви знате да су све држали херметички, ништа нису пуштали. Заштитили су ме.

Глумац је онда стао на пут лажним гласинама о свом здрављу које су се појављивале претходних месеци:

- Сада, знате, ц́утањем понекад ствари измичу контроли. Људи су говорили шта имам, неки људи су рекли да сам слеп, али као што видите... очи раде сасвим добро. Рекли су да сам парализован - нисам парализован. Али прошао сам... отишао сам у пакао и назад. И мој пут до опоравка имао је и рупе. Али врац́ам се. И способан сам да радим - објаснио је Фокс.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas