· · Коментари: 0
певачица

Овако данас изгледају синови Бритни Спирс: Израсли у тинејџере (ФОТО)

Синови Бритни Спирт више нису тако мали како их се сећамо.

1633678287_d1257c18bfdb4790a1fb3661b9ca34af5075f8dc.jpg
Фото: епа

Шон Престон и Џејден Џејн, које памтимо као бебе и дечаке, данас су тинејџери.

Јавност до сада није имала прилике да их види у овим тинејџерским годинама, али је пријатељ њиховог оца, плесача Кевина Федерлајна, решио да подели заједничку фотографију са њима.

Прочитајте још: Прославио се улогом чувеног Хорешија у "Истражитељима из Мајамија": Данас је НЕПРЕПОЗНАТЉИВ! (ФОТО)

Еди Моралес, један од Кевинових блиских пријатеља, објавио је на Инстаграму фотку на којој је у загрљају са Шоном (16) и Џејденом (15), написавши да је живот невероватан и да је ове дечаке држао у рукама још када су били бебе.

- Свет ће тек видети колико си био добар тата - поручио је Еди Федерлајну.

Кевин и Бритни венчали су се у септембру 2004. после само неколико месеци везе, али већ 2006. после доласка млађег сина на свет ставили су тачку на свој однос.

И док су дечаци тренутно код оца, 39-годишња певачица је у процесу ослобођења од старатељства свог оца. Недавно је изјавила да не жели да објављује фотографије својих синова често "јер су у годинама када желе да изграде сопствени идентитет". Ипак је поделила фотку где позира са њима, премда обојица носе маске за лице.

- Изузетно сам срећна јер су моје две бебе израсле у џентлмене и толико љубазне људе, тако да сам ипак нешто урадила како треба - написала је Бритни поред те фотографије.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.