Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Ovako danas izgledaju sinovi Britni Spirs: Izrasli u tinejdžere (FOTO)

Sinovi Britni Spirt više nisu tako mali kako ih se sećamo.

1633678287_d1257c18bfdb4790a1fb3661b9ca34af5075f8dc.jpg
Foto: epa
Oglas

Šon Preston i Džejden Džejn, koje pamtimo kao bebe i dečake, danas su tinejdžeri.

Javnost do sada nije imala prilike da ih vidi u ovim tinejdžerskim godinama, ali je prijatelj njihovog oca, plesača Kevina Federlajna, rešio da podeli zajedničku fotografiju sa njima.

Pročitajte još: Proslavio se ulogom čuvenog Horešija u "Istražiteljima iz Majamija": Danas je NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Edi Morales, jedan od Kevinovih bliskih prijatelja, objavio je na Instagramu fotku na kojoj je u zagrljaju sa Šonom (16) i Džejdenom (15), napisavši da je život neverovatan i da je ove dečake držao u rukama još kada su bili bebe.

- Svet će tek videti koliko si bio dobar tata - poručio je Edi Federlajnu.

Kevin i Britni venčali su se u septembru 2004. posle samo nekoliko meseci veze, ali već 2006. posle dolaska mlađeg sina na svet stavili su tačku na svoj odnos.

I dok su dečaci trenutno kod oca, 39-godišnja pevačica je u procesu oslobođenja od starateljstva svog oca. Nedavno je izjavila da ne želi da objavljuje fotografije svojih sinova često "jer su u godinama kada žele da izgrade sopstveni identitet". Ipak je podelila fotku gde pozira sa njima, premda obojica nose maske za lice.

- Izuzetno sam srećna jer su moje dve bebe izrasle u džentlmene i toliko ljubazne ljude, tako da sam ipak nešto uradila kako treba - napisala je Britni pored te fotografije.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas