Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ове ствари о Мајкл Џексону сигурно нисте знали: Смрт легендарног краља попа и даље је мистерија, а ево шта је крио од јавности

Легендарни краљ попа покушавао је да сакрије приватан живот

1649420663_dzekson.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

У јуну се навршава 12 година од како је Мајкл Џексон преминуо. Његова смрт је и даље под велом мистерија, али постоје ствари које сигурно нисте знали о легендарном краљу попа.

Прочитајте још: Вил Смит данас сазнаје да ли ће изгубити ОСКАРА: Мишљења су подељена

Џексон је први наступ имао са пет година, иза себе је иза себе оставио неизбрисив траг, волео је да пева и игра, а оно што га је красило је и љубав према деци. Многе тајне је понео са собом, али постоји неколико ствари за које јавност није знала.

Дуговао је библиотеци милион долара

Узимао је књиге да чита и никада их није враћао

Као дете је био злостављан

Мајкл Џексон, давних дана признао је да га је отац злостављао, односно да се иживљавао над њим, а читаву причу потврдила је и његова рођена сестра у књизи "Мајкл Џексон, магија и лудило".

 

Носио је кармин

Свако ко је пратио лик и дело Мајкл Џексона, могао је да примети, да је легендарни краљ попа увек имао кармин на уснама, већином је стављао розе боју. Након његове смрти, аутопсијом је утврђено да је фарбао и обрве.

Трилер

Трилер је био најпродаванији албум икада. Продато је преко 50 милиона плоча

Болест коже

Имао је болест коже односно Витилиго, што је открио гостујући код Опре Винфри у емисији. Због тога се шминкао, како би могао да исрави неправилности од флека које је имао на лицу.

Моонwалк

Уз песму "Били Џин", први пут је 1983. године извео чувени "Моонwалк", који је за многе и дан данас непознаница, јер су тада сматрали, да је Џексон успео да пркоси законима гравитације.

Две звезде 

Мајкл Џексон једна је од ретких познатих личности, која има чак две звезде у Холивуду.

Смрт

Иако се спекулисало, да су Мајкл Џексона убили неодговарајући лекови које му је преписивао његов доктор, а који је 2011. године, због ових сумњи био ухапшен, ипак многе ствари су остале нејасне. Након што је јављено да је певач мртав у свом дому, полиција је на месту увиђаја пронашла разне ствари због којих је његова смрт и даље мистерија. Папири који су били залепљени, а на којима су биле исписане пиједине речи, лаптоп је био на кревету, лутка, али и фотографије беба. У торби доктора пронађен је лек за који се мисли да је убио краља попа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas