Oglas
· · Komentari: 0

Ove stvari o Majkl Džeksonu sigurno niste znali: Smrt legendarnog kralja popa i dalje je misterija, a evo šta je krio od javnosti

Legendarni kralj popa pokušavao je da sakrije privatan život

1649420663_dzekson.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

U junu se navršava 12 godina od kako je Majkl Džekson preminuo. Njegova smrt je i dalje pod velom misterija, ali postoje stvari koje sigurno niste znali o legendarnom kralju popa.

Pročitajte još: Vil Smit danas saznaje da li će izgubiti OSKARA: Mišljenja su podeljena

Džekson je prvi nastup imao sa pet godina, iza sebe je iza sebe ostavio neizbrisiv trag, voleo je da peva i igra, a ono što ga je krasilo je i ljubav prema deci. Mnoge tajne je poneo sa sobom, ali postoji nekoliko stvari za koje javnost nije znala.

Dugovao je biblioteci milion dolara

Uzimao je knjige da čita i nikada ih nije vraćao

Kao dete je bio zlostavljan

Majkl Džekson, davnih dana priznao je da ga je otac zlostavljao, odnosno da se iživljavao nad njim, a čitavu priču potvrdila je i njegova rođena sestra u knjizi "Majkl Džekson, magija i ludilo".

 

Nosio je karmin

Svako ko je pratio lik i delo Majkl Džeksona, mogao je da primeti, da je legendarni kralj popa uvek imao karmin na usnama, većinom je stavljao roze boju. Nakon njegove smrti, autopsijom je utvrđeno da je farbao i obrve.

Triler

Triler je bio najprodavaniji album ikada. Prodato je preko 50 miliona ploča

Bolest kože

Imao je bolest kože odnosno Vitiligo, što je otkrio gostujući kod Opre Vinfri u emisiji. Zbog toga se šminkao, kako bi mogao da isravi nepravilnosti od fleka koje je imao na licu.

Moonwalk

Uz pesmu "Bili Džin", prvi put je 1983. godine izveo čuveni "Moonwalk", koji je za mnoge i dan danas nepoznanica, jer su tada smatrali, da je Džekson uspeo da prkosi zakonima gravitacije.

Dve zvezde 

Majkl Džekson jedna je od retkih poznatih ličnosti, koja ima čak dve zvezde u Holivudu.

Smrt

Iako se spekulisalo, da su Majkl Džeksona ubili neodgovarajući lekovi koje mu je prepisivao njegov doktor, a koji je 2011. godine, zbog ovih sumnji bio uhapšen, ipak mnoge stvari su ostale nejasne. Nakon što je javljeno da je pevač mrtav u svom domu, policija je na mestu uviđaja pronašla razne stvari zbog kojih je njegova smrt i dalje misterija. Papiri koji su bili zalepljeni, a na kojima su bile ispisane pijedine reči, laptop je bio na krevetu, lutka, ali i fotografije beba. U torbi doktora pronađen je lek za koji se misli da je ubio kralja popa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas