Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ових дана у мени се мешају срећа и туга": Гоца Шаулић преплављена ЕМОЦИЈАМА на дан венчања свог сина

Гордана Шаулић, удовица Шабана Шаулића, искрено проговорила о својим осећањима

1664105834_Foto-Printscreen-Instagram-ildasaulic-saulicmihajlo.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - илдасаулиц, саулицмихајло
Oglas

Михајило Шаулић, син покојног певача Шабана Шаулића и његова трудна изабраница Марина Велимировић за неколико сати ће изговорити судбоносно "да".

Тим поводом се за Курир огласила Гордана Шаулић и открила како теку последње припреме.

"Узбуђена сам јако, теку последње припреме, ево баш сада сам код фризера. Прпреме за венчање трају од јутрос, сви су овде, а младенци су у хотелу где ће се и спремати", рекла је Гоца на почетку.

"У 16 сати очекује се скуп званица, једва чекам да све почне. Ових дана у мени се мешају срећа и туга, за мене је ово тужан дан јер је Шабанова највећа жеља била да се његов син Михајло ожени, а сада му се ова жеља и испунила", закључила је Гоца за Курир.

Прочитајте још: Данас се жени син Шабана Шаулића: Велики дан за целу ПОРОДИЦУ - испунио очеву жељу (ФОТО)

Подсетимо, према ексклузивним сазнањима Курира, младенци су за венчање издвојили више од 70.000 евра. Они су за свадбено весеље у хотелу искеширали чак 48.000 евра, док су за две венчанице које ће Марина носити одвојили 20.000 евра.

Иначе, будућа супруга Шабановог сина је дипломирани педагог и ради као просветни радник. Михајло, који је иначе генерални конзул Србије у Цириху, за кума је одабрао дугогодишњег пријатеља који се не бави јавним послом, док ће Марини кума бити најбоља другарица. Према речима нашег извора, овој свадби ће присуствовати 400 званица. Они су одабрали најскупљи мени у том хотелу, па је цена по особи 120 евра.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas