· · Коментари: 0

"Ово ћу први пут рећи": Дино Мерлин, кроз очи пуне суза, проговорио о борби са ТЕШКОМ БОЛЕШЋУ (ВИДЕО)

Дино Мерлин је један од најуспешнијих музичара на нашим просторима.

1634233445_dino.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ dinomerlin

Имао је тешко детињство, али то га није спречило да оствари завидну музичку каријеру. Његова популарност данас једнака је оној какву је имао на почетку каријере, пре неколико деценија.

Познато је ван камера живи сасвим једноставно и понаша се као сваки други човек, а не као звезда, што су једном откриле његове комшије које су о њему имале само речи хвале, певач ретко прича о свом приватном животу.

Апсолутно ме ништа није интересовало, мени је било исто и живот и смрт

Прочитајте још: СТРАХ ОД РУЖНОЋЕ: Меган Фокс је више пута понела титулу најлепше жене, али то јој није било довољно! (ФОТО)

Борба са болешћу

Једном приликом је први пут проговорио о тешком периоду кроз који је прошао, а тај снимак сада је постао виралан на друштвеним мрежама. Тада је јавно признао са чиме се суочио и касније, срећом, и изборио. У питању је депресија, која је у данашње време, нажалост, све чешћа.

"Ово ћу први пут рећи, у једном периоду свог живота био сам тешко болестан. Имао сам једну тешку депресију. То не бих пожелео никоме. То се манифестовало тако да сам био ни за шта. Апсолутно ме ништа није интересовало, мени је било исто и живот и смрт. Једноставно сам само био биљка. И то је био период када сам хтео да напустим музику и свашта је мени тада падало на памет, али ето, неким чудом сам се извукао", испричао је Мерлин, а очи су му биле пуне суза.

Након сазнања о Мерлиновој борби са депресијом, фанови су први прискочили у помоћ и послали певачу поруке подршке и љубави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.