Oglas
· · Komentari: 0

"Ovo ću prvi put reći": Dino Merlin, kroz oči pune suza, progovorio o borbi sa TEŠKOM BOLEŠĆU (VIDEO)

Dino Merlin je jedan od najuspešnijih muzičara na našim prostorima.

1634233445_dino.png
Foto: Printskrin/Instagram/ dinomerlin
Oglas

Imao je teško detinjstvo, ali to ga nije sprečilo da ostvari zavidnu muzičku karijeru. NJegova popularnost danas jednaka je onoj kakvu je imao na početku karijere, pre nekoliko decenija.

Poznato je van kamera živi sasvim jednostavno i ponaša se kao svaki drugi čovek, a ne kao zvezda, što su jednom otkrile njegove komšije koje su o njemu imale samo reči hvale, pevač retko priča o svom privatnom životu.

Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt

Pročitajte još: STRAH OD RUŽNOĆE: Megan Foks je više puta ponela titulu najlepše žene, ali to joj nije bilo dovoljno! (FOTO)

Borba sa bolešću

Jednom prilikom je prvi put progovorio o teškom periodu kroz koji je prošao, a taj snimak sada je postao viralan na društvenim mrežama. Tada je javno priznao sa čime se suočio i kasnije, srećom, i izborio. U pitanju je depresija, koja je u današnje vreme, nažalost, sve češća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Dino Merlin (@dinomerlin)

"Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. I to je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao", ispričao je Merlin, a oči su mu bile pune suza.

Nakon saznanja o Merlinovoj borbi sa depresijom, fanovi su prvi priskočili u pomoć i poslali pevaču poruke podrške i ljubavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas