Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ ГРАНДА

Ово нико није очекивао: Мили јавно признао каква осећања гаји према Цеци Ражнатовић

Композитор и певачица се скобили, а онда се догодио обрт

1647155829_milli-1.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

У синоћној емисији Звезде Гранда дошло је до новог сукоба између Цеце Ражнатовић и Александра Милића Милија. На сцени су се појавиле, Славица Трубарац из тима Ане Бекуте и Николина Ђекановић из Милијевог тима.Прва кандидаткиња отпевала је нумере ''Скитница'' и ''Полудим ли у 25'', док је Николина одабрала ''Лоше вино'' и ''Ти мушкарац''.

Прочитајте још: НУМЕРОЛОЗИ ОТКРИВАЈУ: Најпознатији ПЕВАЧ на Балкану рођен је - "под срећном звездом"! Ево о коме је реч (ФОТО)

Жири је веома уживао током наступа две кандидаткиње из Аниног и Милијевог тима. Мили је искорисио приллику па је током прве нумере заплесао заједно са Аном Бекутом. Ипак, оба кандидата нису задоволила критеријуме, па је резултат био 5:4.

Међутим то није било довољно да жири буде лаке руке и награди их шестицама као што су неки очекивали те је коначан резултат био 5:4 у корист Николине.

- Ја сам Славици дала глас због прве песме, дивна је била а друга ти не лежи. Што се тиче Николине, иако моја кума пева другу песму, није ми се допала-  рекла је Цеца.

- Јаоо кумо, а мени је ово било најбоље извођење песме ''Ти мушкарац'' а седм овде 6 година- додала је Вики.

- Добро, ја не саплићем децу, али има право да ми се нешто не допада-  додала је Ражнатовићева, што је веома изнервитло Милија који се осеттио прозваним.

"Мили је зајубљен у Цецу"

- Па ти!-  додала је кратко Цеца, а онда је Мили кренуо да објашњава како је он посвећен својим кандидатима и да брине о њима када се такмичење заврши.

Ђорђе Давид који је посматрао све са стране, морао је на крају да објасни честе свађе између Милија и Цеце.

- Чекао сам четврти круг да бих ово изговорио. Ноторна чињеница је изашла на видело а то је да је Александар Милић Мили невероватно и врло озбиљно зајљубљен у Цецу, као коњ заљубљен. Он успева да изигнорише све, а она подигне обрву и он одмах скаче- рекао је рокер чему су се сви смејали али је Мили јуначки поднео ове тврдње.

- Јесам, то је тачно- одговорио је, па питао да ли је и она заљубљена у њега.

- Није, то је неузвраћена љубав- сложио се жири.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas