Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE GRANDA

Ovo niko nije očekivao: Mili javno priznao kakva osećanja gaji prema Ceci Ražnatović

Kompozitor i pevačica se skobili, a onda se dogodio obrt

1647155829_milli-1.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

U sinoćnoj emisiji Zvezde Granda došlo je do novog sukoba između Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija. Na sceni su se pojavile, Slavica Trubarac iz tima Ane Bekute i Nikolina Đekanović iz Milijevog tima.Prva kandidatkinja otpevala je numere ''Skitnica'' i ''Poludim li u 25'', dok je Nikolina odabrala ''Loše vino'' i ''Ti muškarac''.

Pročitajte još: NUMEROLOZI OTKRIVAJU: Najpoznatiji PEVAČ na Balkanu rođen je - "pod srećnom zvezdom"! Evo o kome je reč (FOTO)

Žiri je veoma uživao tokom nastupa dve kandidatkinje iz Aninog i Milijevog tima. Mili je iskorisio prilliku pa je tokom prve numere zaplesao zajedno sa Anom Bekutom. Ipak, oba kandidata nisu zadovolila kriterijume, pa je rezultat bio 5:4.

Međutim to nije bilo dovoljno da žiri bude lake ruke i nagradi ih šesticama kao što su neki očekivali te je konačan rezultat bio 5:4 u korist Nikoline.

- Ja sam Slavici dala glas zbog prve pesme, divna je bila a druga ti ne leži. Što se tiče Nikoline, iako moja kuma peva drugu pesmu, nije mi se dopala-  rekla je Ceca.

- Jaoo kumo, a meni je ovo bilo najbolje izvođenje pesme ''Ti muškarac'' a sedm ovde 6 godina- dodala je Viki.

- Dobro, ja ne saplićem decu, ali ima pravo da mi se nešto ne dopada-  dodala je Ražnatovićeva, što je veoma iznervitlo Milija koji se osettio prozvanim.

"Mili je zajubljen u Cecu"

- Pa ti!-  dodala je kratko Ceca, a onda je Mili krenuo da objašnjava kako je on posvećen svojim kandidatima i da brine o njima kada se takmičenje završi.

Đorđe David koji je posmatrao sve sa strane, morao je na kraju da objasni česte svađe između Milija i Cece.

- Čekao sam četvrti krug da bih ovo izgovorio. Notorna činjenica je izašla na videlo a to je da je Aleksandar Milić Mili neverovatno i vrlo ozbiljno zajljubljen u Cecu, kao konj zaljubljen. On uspeva da izignoriše sve, a ona podigne obrvu i on odmah skače- rekao je roker čemu su se svi smejali ali je Mili junački podneo ove tvrdnje.

- Jesam, to je tačno- odgovorio je, pa pitao da li je i ona zaljubljena u njega.

- Nije, to je neuzvraćena ljubav- složio se žiri.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas