Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АНЕГДОТА

Ово нисте знали о Милени Дравић: Пришао јој је мушкарац који јој је опљачкао стан, а њена реакција оставила га је без текста

Много је прича из богатог живота легендарне глумице, а можда је мање познато или препричавано да је Милена Дравић опростила лопову који јој је опљачкао стан

1629443595_milena-dravic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Легендарни глумачки пар, Милена Дравић и Драган Николић, поред својих успешних каријера којима су заувек оставили печат у историји српског глумишта, остали су упамћени и као пар који је покретала љубав, а чија су дела одувек изазивала дивљење и поштовање.

Прочитајте још: Лидија Вукићевић сломљена након сазнања да се Милану Гутовићу погоршало стање: "Лане, издржи молим те, волим те!" (ФОТО)

Славни супружници живели су у стану на Врачару, а у улици Ивана Ђаје број 3 и годинама након њихове смрти, пролазници и даље застају како би се у тишини присетили великана, одали им почаст и евоцирали успомене на њихова највећа дела и поступке који су сведочили о њиховим великим срцима.

Анегдота из живота Милене Дравић која се препричава

Једна од бројних анегдота из живота славне глумице посебно се истакла, највише због тога што се неколико година након непријатности коју је доживела, догодио неочекиван обрт.

Наиме, у стану у ком је живела давне 1971. године, глумица је доживела велику непријатност, коју је памтила целог живота. Наиме, у току пробе за представу, јављено јој да се догодила пљачка, те да су јој покрадене све драгоцености које је имала у стану. Глумица је на позив полиције одмах напустила пробу и отишла кући, где је затекла полицију и уплакану мајку.

Ипак, неколико година касније догодио се сусрет који нико није могао да очекује. Наиме, глумица је боравила у једном кафићу у Котору, када јој је конобар изненада пришао и упитао је да ли може да јој се придружи “човек који јој је почистио стан”.

Збуњена глумица није одмах схватила значење речи “чишћење”, будући да су њен стан, како је испричала, увек сређивале жене, а никад мушкарци, али је ипак дозволила конобару да пошаље мистериозног господина.

Мушкарац признао да јој је опљачкао стан 1971.

Лепушкасти мушкарац јој се придружио, пружио јој је руку, сео преко пута ње и отворио душу.

– Ја сам онај који вам је 1971. године опљачкао стан. Однео сам све вредне ствари. Ја сам вас покрао! Ја сам обични лопов, али одробијао сам. Можете ли ми опростити? – обратио јој се, а Милена је остала у шоку.

Дуго га је гледала у очи и прекинула тишину само једном речју: “Опраштам вам!”.

Легендарна глумица, којој су у крађи нестале све награде и накит који су потом распродати и никада јој нису враћени, након што је опростила крадљивцу, желела је да сазна нешто више о његовом животу, након чега га је упитала шта ради у Котору. Он јој је објаснио да се “сада бави поштеним послом”, те да има породицу.

Ова прича само је још једна у низу анегдота из живота легендарних глумаца који су били познати по свом великом срцу и добродушности.

Прочитајте још: Након спекулација да Дарко Лазић постаје отац по трећи пут, огласила певачева мајка

Подсећамо, Милена Дравић преминула је у октобру 2018. године у Београду, две и по године након што се опростила од своје највеће љубави, колеге Драгана Николића, са којим је деценијама живела у складном браку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas