Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИК СЛАВНЕ ГЛУМИЦЕ

Фигура пешчаног сата: Овом вежбом Селма Хајек је постигла савршен струк (ФОТО)

Селма Хајек сматра се једном од најлепших глумица, а сада је открила како одржава витку линију, а посебно струк на којем јој многи завиде.

1616529211_Selma-Hajek.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / салмахаyек
Oglas

Иако је више пута била проглашена најлепшом женом на свету, она тврди да није тип жене која ће сатима вежбати у теретани.

Наиме, више пута је истакла да је наклоњена пилатесу и јоги, али и да јако пази на исхрану.

Прочитајте још: Селма Хајек први пут објавила слику ћерке Валентине (13), да ли ће засенити мајчину лепоту? (ФОТО)

Познато је да је килограме које је добила у трудноћи изгубила детоксикацијским програмом са пуно природних сокова од воћа и поврћа. 

Славна глумица у једном интервјуу открила је како јој се поглед на тело потпуно променио након што је добила ћерку Валентину.

- Добила сам много килограма и након трудноће сам почела више да ценим оно што сам пре стално критиковала - рекла је. 

Прочитајте још: Селма Хајек се појавила и сви су зинули! Глумица засенила све, а добили смо наследницу Анђелине Џоли (ФОТО)

Њене облине и даље су врло привлачне, а танак струк одржава врло једноставном вежбом коју можете радити код куће:

  • Станите у раскорак и у сваку руку узмите флаше чија вам тежина одговара. 
  • Нагињите се лево па десно, али тело држите право. 
  • Сваки пут када се вратите у прав положај дините флаше изнад главе. 
  • Руке не смете да исправите до краја у лактовима, а дланови нека буду окренути напред. 
  • Једна серија састоји се од 24 неизменична потеза на сваку страну.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas