Oglas
· · Komentari: 0
TRIK SLAVNE GLUMICE

Figura peščanog sata: Ovom vežbom Selma Hajek je postigla savršen struk (FOTO)

Selma Hajek smatra se jednom od najlepših glumica, a sada je otkrila kako održava vitku liniju, a posebno struk na kojem joj mnogi zavide.

1616529211_Selma-Hajek.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / salmahayek
Oglas

Iako je više puta bila proglašena najlepšom ženom na svetu, ona tvrdi da nije tip žene koja će satima vežbati u teretani.

Naime, više puta je istakla da je naklonjena pilatesu i jogi, ali i da jako pazi na ishranu.

Pročitajte još: Selma Hajek prvi put objavila sliku ćerke Valentine (13), da li će zaseniti majčinu lepotu? (FOTO)

Poznato je da je kilograme koje je dobila u trudnoći izgubila detoksikacijskim programom sa puno prirodnih sokova od voća i povrća. 

Slavna glumica u jednom intervjuu otkrila je kako joj se pogled na telo potpuno promenio nakon što je dobila ćerku Valentinu.

- Dobila sam mnogo kilograma i nakon trudnoće sam počela više da cenim ono što sam pre stalno kritikovala - rekla je. 

Pročitajte još: Selma Hajek se pojavila i svi su zinuli! Glumica zasenila sve, a dobili smo naslednicu Anđeline Džoli (FOTO)

NJene obline i dalje su vrlo privlačne, a tanak struk održava vrlo jednostavnom vežbom koju možete raditi kod kuće:

  • Stanite u raskorak i u svaku ruku uzmite flaše čija vam težina odgovara. 
  • Naginjite se levo pa desno, ali telo držite pravo. 
  • Svaki put kada se vratite u prav položaj dinite flaše iznad glave. 
  • Ruke ne smete da ispravite do kraja u laktovima, a dlanovi neka budu okrenuti napred. 
  • Jedna serija sastoji se od 24 neizmenična poteza na svaku stranu.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas