Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

Памтите је као Ђину из серије "Срећни људи"... Данас је успешна, срећна и изгледа другачије (ФОТО)

"Ђики" је данас остварена у послу који воли

1611586850_djina.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Југослава Драшковић, коју је наша нација заволела улогом Ђине у серији "Срећни људи",  каже да је у период од 1994. године до данас стао цео један живот.Срећан и испуњен!

Прочитајте још: Славица Ћуктераш проговорила о мајчинству: "То не може да те испуни 100 посто"

-Већ 25 година играм у Позориштанцету „Пуж“ и Бранко и Цаца су моја друга породица. Ко долази у „Пужић“ са децом зна да сам ту, а када је реч о широј публици, телевизијској превасходно, у глумачки живот ме је поново вратила серија „Игра судбине.“ Млади глумци су сјајни и стално им говорим да уживају, јер је ово најлепше време. Њихово време – казала је данас Југослава у емисији "Кец на једанаест".

Југослава каже да је веома срећна жена, јер је од периода серије "Срећни људи", па све до данас остварила много. Упознала је љубав свог живота, удала се, добила ћерку и почела да се бави дистрибуцијом и приказивањем филмова.

-Срећна сам. Имам два пса, велико двориште, близу ми је Кошутњак. Док није било ове короне са екипом из "Игре судбине" дивно сам се дружила. Окупљао нас је Милан Босиљчић па је увек ту било и добре хране и добре музике – рекла је Југослава Драшковић, не откриивајући како ће се популарна серија завршити.

Прочитајте још: ИМА ПОСЕБНО ЗНАЧЕЊЕ: Марина Ћосић се јутрос породила, а сада је открила име ћерке

- Најпре, не знам ни ја какав ће бити крај, јер добијамо неколико епизода унапред. А и да знам, наравно, не бих смела то да откријем. Верујем да ће се крај допасти и публици и нама глумцима – с осмехом је закључила глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas