Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕХ НА СВАДБИ: Марија Егеља помешала мужа и девера на својој свадби (ФОТО)

Водитељка Марија Егеља се удала прошле године за Александра Дабића који има брата близанца

1695801399_Foto-Ataimages.rs-Marija-Egelja.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Марија Егеља је прошле године стала на "луди камен". Она се удала за некадашњег фудбалера Александра Дабића. Догађај који је обележио свадбу био је пех са Александровим братом близанцем Мишком.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - марија.егеља

- Занимљиво је да Александар има брата близанца Мишка, кога сам знала пре Александра. Он је мој супер девер и ја међу њима видим јасну разлику, иако многи мисле да су потпуно исти, мени је разлика очигледна - почела је Марија, па испричала због чега јој се догодио пех.

- Никада ми се није десило да их помешам, до свадбе. Како су увече била пригушена светла, гласна музика, много људи, с леђа сам пришла свом мужу који се окренуо и видим то није он него Мишко. Сви смо почели да се смејемо, тако да ћемо то сигурно упамтити и препричавати - закључила је она за "Хелло", а једном приликом је и на свом профилу на Инстаграму објавила заједничку слику свог мужа и девера и показала колико личе.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - марија.егеља

Венчање су направили само за најближе, а главна вест која се пред свадбу коментарисала је да је водитељка у другом стању. Она се у међувремену породила и на свет донела дечака.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas