Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРИОРИТЕТИ СЕ МЕЊАЈУ КАДА ДОЂЕ ДЕТЕ": Марија Егеља открила како се сналази у улози мајке и супруге

Водитељка Марија Егеља недавно се остварила у улози мајке, а породични живот јој јако прија

1713703824_Foto-Ataimges.rs-Printscreen-Instagram-marija.egelja.jpg
Фото: Атаимгес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - марија.егеља
Oglas

Пред екране телевизије “Пинк” Марија Егеља се вратила пре истека породиљског боловања. У разговору за Супер ТВ открила је да јој прија рад, али да не прижељкује програм са тешким и политичким темама.

- На посао водитеља ТВ Пинк примљена сам кастингом док сам још похађала средњу, и школу за таленте. Формат временске прогнозе сам мењала кроз године и трудила сам се да му дам свој печат, драго ми је када ми колеге и гледаоци кажу да сам у томе и успела. Политика и ‘тешке’ теме нису нешто што ме много привлачи, па не бих ни волела то да радим. За три минута прогнозе на пример скочим из хеликоптера са падобраном и урадим најаву, тако да није битно колико минута имаш на екрану, већ како ћеш их искористити.

Колико Вас је улога мајке и супруге променила? Да ли су приоритети сад другачији?

- Наравно да се приротет мења када донесете дете на свет, које аутоматски постаје ваш свет и даје потпуно нову, али најлепшу могућу димензију. Бити мајка и супруга је нешто у чему уживам, то је највећи благослов који сам добила од живота и јако сам захвална на томе. Наравно да јесте са друге стране напорно, али све су то слатке муке које нас уче стрпљењу, дају снагу и неопсиву љубав. Деца су украс света заиста, чувајмо их и пружајмо љубав у недоглед - рекла је лепа водитељка.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas