Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Једноставно нисам могла да му кажем не": Марија Егеља раскинула ВЕРИДБУ, па се удала за бизнисмена

Марија Егеља је сада у срећном браку са некадшњим фудбалером који је њено срце освојио упорношћу

1706866158_Foto-Ataimages.rs-Marija-Egelja.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Марија Егеља ужива у срећном браку са некадашњим фудбалером, а садашњим бизнисменом Александром Дабићем са којим је добила сина. Она је пре њега била са 16 година старијим фудбалским тренером Љубишом Ранковићем, за ког је била и верена.

Међутим, дугогодишња љубав завршила се раскидом веридбе, а водитељка је неко време успевала да од медија сакрије и крах везе, али и чињеницу да има новог изабраника.

- Кажу да о љубави, срећи и богатству не треба причати, доволино је да се виде. За моје расположење заслужан је партнер, вољена сам и заљубљена. Знамо се довољно дуго да смо се савршено добро упознали и осећамо да смо једно за друго. Разуме мој посао и подржава ме, али жели да буде особа из сенке. Освојио ме је, осим што је изузетно леп и згодан, и великом упорношћу, једноставно нисам могла да му кажем 'не' . признала је Марија за магазин "Глориа".

На њиховом венчању госте су забављали певачи Вања Мијатовић и Петар Митић, а младенци су први плес одиграли уз песму "Од љубави јаче".

- Марија и Александар уживају у својој вези и решили су да своју љубав крунишу браком. Нису желели да се око тога диже велика помпа, већ само да са својим најближима поделе радост и весеље на данашњи дан - рекао је тада за Пинк извор близак пару, након чега је и Марија потврдила да је стала на "луди камен".

Водитељка се породила у новембру 2022. године, а сину су дали име Алекса. Алекса је изведено од имена Александар како се и зове Маријин супруг.

Како је испричала сину је дала то име јер је управо оно скраћена верзија од имена Александар како јој се зове супруг. Желела је да њихов наследник наследи очев лик и карактер.

Како, са друге стране, изгледа луксузни стан Марије Егеље погледајте у одвојеном тексту.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas