Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Било је ситуација када сам викала, осећала се незаштићено": Зорја о свирању на улици и борби са анксиозношћу

Зорја Пајић освојила је прво пролазнике у Кнез Михаиловој где је свирајући започела свој пут ка остварењу снова

1683544517_finale_pesma_evrovizija_05032022_0094.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Када је решила да се представи широј публици, постала је једна од најзапаженијих учесница музичког такмичења „Звезда Гранда“ где је отишла и у финале.

Млада певачица решила је да проговори о најтежим животним тренуцима и открије како изгледа друга страна мукотрпног пута до остварења снова.

Свирање у Кнез Михаиловој улици донело јој је огромно искуство, позитивне, али и мењанксиозношћу а позитивне коментаре са којима као седамнаестогодишњакиња није знала да се носи.

- Било је негативних коментара једнако колико и добрих. Стварно је било стотине људи који су стајали као на концерту, када се осећаш дивно па све до тога да се осећаш као да си неко смеће на улици. Било је ситуација када те људи пљуну, шутну ти кутију за инструмент. Ја сам неко ко не трпи такве ствари и често сам долазила у конфликт са таквим људима. Било је ситуација када сам викала, да не кажем вриштала, а била је ту и комунална полиција. Осећала сам се незаштићено, морала сам сама да нађем нађим и да се изборим са свим, да кад дођем кући да не полудим. Често ми је то пољуљало самопоуздање, морала сам и да потражим помоћ. Свирала сам и на хладноћи и кад је било 40 степени, волела сам то да радим, али није увек било пријатно - испричала је Зорја за Гранд.

Када јој је било најтеже и када је била на корак да одустане, Зорија је смогла снаге и наставила пут до остварења жеља.

- Мислиила сам да моја уметност и музика не вреде, да то може било ко да ради, мислила сам да сам слаба особа која не уме да се избори са нећим већим од улице. У неким моментима сам се осећала као да никад нећу напредовати, али хвала Богу, окружена сам људима који ме воле. Мој супруг је увек био уз мене, неколико пута је предлагао да одустанем од тога, али је моја жеља била већа. Знала сам да имам циљ. Моја сестра, моја мама, мој кум су увек били ту, чак и кад сам имала момента кад сам бесна, неурачунљива, они су имали стрпљења и љубав да ме избаве из тога – истакла је певачица и дотакла се теме о борби са анксиозношћу.

– То је нешто што не можеш да искључиш из свог живота, то долази и одлази у зависности од околности које те окружују. Драго ми је да сам повукла ногу и увек ћу се залагати за то зато што мислим да је ментално здравље најважније, важније од физичког - рекла је искрено певачица.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas